Baby, boli ste tam? Spokojnost? Nespokojnost? Co vyskusat? Vdaka ☺️
ja som po viacerych dezinformaciach od sestricky uplne zrusila termin na objednanie....( odstranovanie bradavic laserom u dietata)
Sesternica bola na pery veľmi si chválila ešte chce ísť znova. A kamarátka bola na epilaciu pazušia a bikin, odstránenie znamienok a tiež bola veľmi spokojná 🙂
Ja som bola na odstranovanie bradavice z ruky laserom a odflakli to. Vratilo sa mi to presne na tom istom mieste a v takej istej velkosti.
Ja som tam už vyskúšala fakt kadečo ,takže ak ťa zaujíma niečo konkrétne,tak mi napíš do správy 🙂
Ja som bola na odstraňovaní znamienok laserom pred svadbou ešte minuly rok a super, bola som spokojná 🙂
bola som na odstránenie ochlpenia na brade v zime do mája som sa vyhýbala slnku už 3 roky mám červenú bradu neprofeionálne spravené normálne spálená koža už nič to nenapraví pochodila som aj iné centrá,ale tu už nikdy nie
Nespokojnosť, neodporúčam. Bola som na vyplní pier ,prvý raz vydržali tri dni,potom nič. Druhý raz tiež u dr. Ciganikovej to isté. Po troch dňoch výplň sa vstrebala. Dr. bola veľmi milá a mala príjemné vystupovanie. Pery boli tie tri dni pekne.... Len vyhodené peniaze a čas. Tretí krát ďalší rok som u dr. Pirselovej...zvolila tvrdšiu kyselinu..pery vydržali..ale vrchná asymetrická a spodná menšia ako vrchná... 😭. 200€ tretia návšteva. Ďalšia dr Sira...evidentne ešte neskúsená a mladá. Narobila mi hrudky,tie som u predchádzajúcich aplikáciách nemala! Ďalšia návšteva ..hrudky mi podľa nej samé zmiznú a mám si to masírovať...masírovanie riadne boli a hrudky mám doteraz. Ešte sa tak zatvorila na sestričku...asi čo stále otravujem..hrozne chovanie...dr sa má ešte čo učiť o slušnom chovanie,stále som jej zákazník ..teda už bývalý. Za mňa už nikdy viac. Pery po štyroch aplikáciách mám ako predtým...stále ešte ale vidno prácu dr. Pirselovej trocha.
@vladus11 ja mám ten istý problém, pery po 5t od pichnutia mám hrče na vrchnej pere
A to som mala druhu najjemnejsiu kys. Hyal.
Neviem čo mám robiť, momentálne nemám 200€ na pery ( viem ich vidieť v darčekoch na Vianky )
Nieje nejaká možnosť opravy za nižšiu cenu ?
@katustek12 keby to kazdej opravovali za nizsiu cenu,tak by nezarobili. davaj bacha, aby si to nemala vytecene za cerven, lebo co pozriem na baby,aj tu v Ziline, vsetko povytekane kyseliny,az je to vtipne
Dievcata. Idem sa k vam vyzalovat. Vyhrala som v kamale 300e. Chidim tam uz velmi vela rokov na drakuloterapiu koli rozace. kedze som vyhrala vravim dam si kruhy pod ici vyplnit. Robila mi to dr babisova. V ten den fajn a na 5 den nieco strasne. Kazde oko ine hrudky,hrce no proste des. 6 tyzdnov som z domu nevysla. Po 6 tyzdnoch som si to dala odstranit ale oci uz neboli v povodnom stave. Zrusila som svadbu vyhybala sa ludom. Doktor navrhol laser na oci pre spevnenie. Trocha to pomohlo ale stale to nebolo ono. Tak som navstivila dermapoint dr Petrasovu. Vsade citam na nu ze je odbornik na kh. Dopychla ochabnuti cast 350e. Nadvyhlo mi to licka. Nasledne dopich pod oci a na 5 den bum zas velke opuchy 250e.Petrasova mi trocha rozpustila uznala ze mi dala toho vela ale ze uz to bude ok. Momentalne som opuchnuta kazde oko ine modriny po rozpustani. Neviem co dalej ani zit sa mi nechce ☹
@vladus11 dakujem. Ale ja nemam priblem z lymfu. Ja som po tej kamale chodila na masaze k takej maserke a ona mi tvrdila ze lyma mi pracuje dobre
Ja si skor myslim ze mi toho davaju moc a potom to takto dopadne. Petrasova hovorila ze ci nam v rodine pripuchaju oci vravim ze ano mame,babke a ujo dokonca bol na operacii s vieckami. Preco sa taketo veci nepytaju hned na zaciatku? Zufala som. Asi to dam zrejme zas rozpustit. Ja mam pod ocami uz 1000e a hanbim sa ist von.
@lulu367 vidím, ze Dr. Očkova / Cigánikova ma krásnu reputáciu
Aj ja mám s ňou zle skúsenosti a nie sme široko ďaleko jedine. Do toho vraj kvôli nej už 2 ďalšie Dr odišli za dusno na pracovisku
Takýmto spôsobom pôjde Dermapoint dole vodou rýchlo
Ja som tam bola na botoxe medzi obocie.A bola som velmi spokojna.Aj na vyberanie znamienok laserom tiez to bolo v poriadku.Ale raz som tam prisla na Oxygeneo.Neviem ale doktorka to urcite nebola.Velmi neprofesionalne mi to urobila a este celu terapiu prekecala a preklebetila s kolegynou.Takze som nemala absolutne ziadny relax a pokoj.Takze na tuto terapiu tam uz urcite nepridem.