Škôlky v Žiline

11. apr 2024

Baby, kde mate v ziline deti? V akej skolke? Byvame v meste a tu je 1 statna skolka a milion novych bytoviek pre mlade rodiny. To fakt vsetci maju 350€/nesacne na sukromne? 😭 pri dvoch detoch, neviem ako dalej…

mirko84
11. apr 2024

No neviem, ale ved priamo v centre sa nove bytovky nestavaju a po sidliskach skolky su. Okrem toho, urcite mas nejaku spadovu, ozvi sa tam. Ak tvoje deti nezoberu, mas narok na kompenzaciu vo vyske rodicovskeho.
A kde presene to byvas?

autor
11. apr 2024

@mirko84 byvam na velkej okruznej, skolka do korej spadame samozrejme dostane nasu prihlasku, ale nevidim tam ziadnu sancu…a len oproti nam prave dokoncili obrovsku bytovku, kde idu odovzdavat byty (rezidencia Murgasova)… a ver mi, ci nie v centre sa stavia viac ako si myslis.

chicca555
11. apr 2024

kusok mate skolku na Holleho, chodi tam kamoskina mala a je velmi spokojna

autor
11. apr 2024

@chicca555 ano, tam sa ideme hlasit, ale moc ruzovo to nevidim.

mirko84
11. apr 2024

Je skolka na holeho a potom este adreja kmeta (tam som chodil pred 35 rokmi aj ja). Ok, murgasovu stavaju ale tam este nikto nebyva …

lakebabe
11. apr 2024

Holleho, Bulvár, Kmetova máš v centre kamoške vzali bez problémov pred dvoma rokmi. Kým budú ľudia na murgaske riešiť škôlky tvoje už bude končiť

mirko84
11. apr 2024
ptvw
11. apr 2024

Akurat pozerám ze toľko ulíc na 1 spadovu ms 🫣

Teda je to z 2021 tak to snáď plati

autor
11. apr 2024

@mirko84 dakujem, davno som to navstivila.

autor
11. apr 2024

@ptvw ved toto…

lakebabe
11. apr 2024

@ptvw polovica tých ulíc je v historickom centre kde malo ľudí v podstate trvalo žije , skor su na podnikanie ako farská, Burianova medzierkra, Národná atď a škôlka na Bulvári pri Tempe brala deti v pohode

adeladulova
11. apr 2024

Skus holleho, sestre vzali aj počas školského roka. Škôlka nová, pekna

maminkadeticiek
11. apr 2024

Akoze tu je jedna statna skolka???V meste je x statnych skolok,ked nevezmu do jednej,chodime do druhej.To musis obehat.

mirko84
11. apr 2024

Tak ked si pozrela zoznam, tak naco otazka kam davame deti? Vari do nejakej tajnej?

autor
11. apr 2024

@lakebabe dakujem za radu

autor
11. apr 2024

@adeladulova dakujem

autor
11. apr 2024

@mirko84 ano myslela som si, ze je nejaka tajna skolka.
Dufam, ze uz ti je lepsie…

autor
11. apr 2024

Vsetkym dakujem za normalne rady

radkaradix
12. apr 2024

Skolky tu su a myslim, ze ti dieta bez problemov vezmu, ak bude mat 3 roky a je spadova.. horsie je to podla mna so zakladnymi skolami v centre. Pokial viem, nie je tu ziadna, ktora by bola statna a nie cirkevna.. to mi pride chore.. ze spadovu skolu mame az na Hlinach..

vsadeviem
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
autor
14. apr 2024

@vsadeviem a ako si spokojna na A. Kmeta? Dakujem

vsadeviem
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
ali184
15. apr 2024

@ptvw len to, že tam spadá, neznamená, že aj zoberú. Ja na škôlku Hollého vidím z okna, v papučiach by som mohla chodiť a nezobrali nám dcéru. Chodíme ku Hypertescu.

ptvw
15. apr 2024

@ali184 holleho resp kmeťa je aj naša spadova cize nemám ani dúfať teraz od septembra? Uvidíme no sama som zvedavá

autor
15. apr 2024

@vsadeviem dakujem

ali184
15. apr 2024

@ptvw teraz je tam viac tried a berú aj počas roka čo som počula. Ja chcem dať dcéru tam kde mám aj zbytok, ale problém je, že 3 má v januári. Budem dávať aj na Hollého prihlášku, ak by náhodou zobrali aj 2 a 3/4 ročne. Držím Vám palce. 😊

ptvw
15. apr 2024

@ali184 ďakujem 😊, malý bude mať teraz v juli 3...a to kedy ti ju nevzali? Asi davnejsie ci? keď píšeš ze teraz už berú aj cez rok 😊 ci zle som pochopila?

sasesoe
15. apr 2024

Ahoj, skús ešte Borodáča 6, rekonštruujú ich, tak sídlia na Hollého vedľa vašej spádovej. Ale Hollého + Kmeťová majú spolu tuším az 9 tried, tam by si nemala mať problém.

sasesoe
15. apr 2024

@ali184 ahoj, Borada 6 si neskúšala? Sú už druhý rok na Hollého a ešte vraj min 1 rok tam ostávajú... Dlho mali voľné miesta...

monika185243
15. apr 2024

My sme tiež v centre a deti my vzali na Kmeťovú. Neviem ako je to teraz, ale u nás nebol problém a to nemáme trvalý pobyt v ZA...