Baby, kde mate v ziline deti? V akej skolke? Byvame v meste a tu je 1 statna skolka a milion novych bytoviek pre mlade rodiny. To fakt vsetci maju 350€/nesacne na sukromne? 😭 pri dvoch detoch, neviem ako dalej…
@mirko84 byvam na velkej okruznej, skolka do korej spadame samozrejme dostane nasu prihlasku, ale nevidim tam ziadnu sancu…a len oproti nam prave dokoncili obrovsku bytovku, kde idu odovzdavat byty (rezidencia Murgasova)… a ver mi, ci nie v centre sa stavia viac ako si myslis.
kusok mate skolku na Holleho, chodi tam kamoskina mala a je velmi spokojna
@chicca555 ano, tam sa ideme hlasit, ale moc ruzovo to nevidim.
Je skolka na holeho a potom este adreja kmeta (tam som chodil pred 35 rokmi aj ja). Ok, murgasovu stavaju ale tam este nikto nebyva …
Holleho, Bulvár, Kmetova máš v centre kamoške vzali bez problémov pred dvoma rokmi. Kým budú ľudia na murgaske riešiť škôlky tvoje už bude končiť
A jeden klik na google da toto
@mirko84 dakujem, davno som to navstivila.
@ptvw ved toto…
Skus holleho, sestre vzali aj počas školského roka. Škôlka nová, pekna
Akoze tu je jedna statna skolka???V meste je x statnych skolok,ked nevezmu do jednej,chodime do druhej.To musis obehat.
Tak ked si pozrela zoznam, tak naco otazka kam davame deti? Vari do nejakej tajnej?
@lakebabe dakujem za radu
@adeladulova dakujem
@mirko84 ano myslela som si, ze je nejaka tajna skolka.
Dufam, ze uz ti je lepsie…
Vsetkym dakujem za normalne rady
Skolky tu su a myslim, ze ti dieta bez problemov vezmu, ak bude mat 3 roky a je spadova.. horsie je to podla mna so zakladnymi skolami v centre. Pokial viem, nie je tu ziadna, ktora by bola statna a nie cirkevna.. to mi pride chore.. ze spadovu skolu mame az na Hlinach..
@vsadeviem a ako si spokojna na A. Kmeta? Dakujem
@vsadeviem dakujem
Ahoj, skús ešte Borodáča 6, rekonštruujú ich, tak sídlia na Hollého vedľa vašej spádovej. Ale Hollého + Kmeťová majú spolu tuším az 9 tried, tam by si nemala mať problém.
My sme tiež v centre a deti my vzali na Kmeťovú. Neviem ako je to teraz, ale u nás nebol problém a to nemáme trvalý pobyt v ZA...
No neviem, ale ved priamo v centre sa nove bytovky nestavaju a po sidliskach skolky su. Okrem toho, urcite mas nejaku spadovu, ozvi sa tam. Ak tvoje deti nezoberu, mas narok na kompenzaciu vo vyske rodicovskeho.
A kde presene to byvas?