Škôlka v Žiline

monika185243
28. mar 2023

Zdravím, viete my poradiť nejakú dobrú škôlku v Žiline, respektíve kde ste boli spokojné s učiteľkami? Syn je trošku viacej citlivý. Ak máte takéto detičky, aký prístup mali ku nim učiteľky? Ďakujem

gabika128
29. mar 2023

@monika185243 my sme spokojní s tou našou v Závodí, ale tam sa dostaneš iba pokiaľ tu máš trvalý pobyt. Tak to funguje vo viacerých častiach Žiliny, keďže škôlok je nedostatok. Ak si myslela skôr súkromné škôlky, tak tiež ťažko poradiť, keďže v škôlke je vždy viac učiteliek a to že napríklad ja som mala zlú skúsenosť s jednou neznamená, že ostatné nie sú super.

elisabethka
29. mar 2023

@monika185243 dostať sa do inej ako spadovej školky podla bydliska býva problém. Bud po znamosti alebo by museli mat volne kapacity a ti sa tak je malokedy.

nesvadbovo
29. mar 2023

ja mám deti na Jarnej, mladšia svoje učiteľky miluje, staršia je tiež spokojná. Ono je ale ťažko povedať, ktorá škôlka, keďže veľa záleží od učiteliek a iste aj od spolužiakov, ktorých dostane. A teda je tiež pravda, že vôbec dostať dieťa mimo spádu do štátnej škôlky je náročné, ja som obvolala asi 8 rôznych, kým sa našlo jedno miesto pre mladšiu (v škôlke, kam chodila v tom čase staršia, mi ju nechceli vziať, najskôr od septembra, teda o pol roka), potom som tam prehlásila aj staršiu, aby som nestrávila denne hodinu a pol len rozvážaním do škôlky..

monika185243
autor
29. mar 2023

@nesvadbovo
@gabika128
@elisabethka ja mám stále trvalý pobyt tam odkiaľ pochádzam, ale bývame v ZA a v pohode my dcérku zobrali do škôlky aj bez trvalého pobytu, tak neviem, asi záleží aj od škôlky. Len tu kde chodí dcérka nechcem dávať syna, pretože nie som nejak spokojná s jej triednou učiteľkou. Viem že určite záleží od učiteliek, preto sa aj pýtam na vaše názory.

nika898
29. mar 2023

@monika185243 mi sme mimo Žilinu a synčeka mi vzali na Jarnú. Som s tou škôlkou maximálne spokojná. Synček tam chodí rad a učiteľky má úplne super. Dokonca má niekedy aj doma oslovuje pani ucitelka čo je mysľou ešte v škôlke a takmer každý deň počúvam že prečo som prišla pre neho tak skoro že on chcel ísť ako posledný 😂. Skúste hlavne tie väčšie škôlky. Jarná je jedna z nich a ak má pamäť neklame tak väčšia skolka je ešte na Suvorovovej (hliny 8).

monika185243
autor
29. mar 2023

@nika898 presne nad touto školkou som premýšľala minulý rok, ale nakoniec sme sa rozhodli pre škôlku bližšie ku nášmu bydlisku. Skúsim dať teda aj tam prihlášku a uvidíme 😀

matullienka
12. apr 2023

Naša chodí na Javorku a som spokojná, malá sa tam vždy teší a aj po chorobe sa nevie dočkať kedy pôjde. A to prvých 6 týždňov sme chodili s hrozným plačom tak pani učiteľky si vždy pritulili a utíšili za pár minút

sandrittka
10. máj 2023

Ja som pocula velke chvali na ms borodaca co su momentalne koli prerabke prestahovany na holleho. Tie priestory su luxusne, uplne novo zrekonstruovane… ani jedna statna skolka v ziline neni tak pekne prerobena… minule mi byvala kolegyna povedala ze jej vnucka tam nadobudla pokoj a klud…