Škôlka Kmeťa - pracovisko Hollého

daddat
28. jún 2022

Ahojte. Má niekto skúsenosť so škôlkou A.Kmeťa, resp. pracovisko Hollého 66? Malo by byť po rekonštrukcii. Miesto mi nevadí, len sa obávam, či je kolektív detí v pohode.

daffodil3007
28. jún 2022

@daddat ahoj, áno priestory majú byť nové, prerobené všetko a čo sa týka detičiek, toho by som sa nebála, len z môjho okolia z centra tak zobrali veľa detičiek, ak ich nezobrali do iných škôlok, takže asi v každej škôlke 😉

janinque
28. jún 2022

@daddat syn tam chodi, akurat je predskolak. Idu sa stahovat do budovy vedla, vraj to tam bude velmi pekne 👍 Inak maly je v skolke velmi spokojny, pani ucitelky su fakt super 😘

daddat
autor
29. jún 2022

@janinque ďakujem za info. Chceme skúsiť ešte jasle, lebo nemá 3 roky. Len som počula, že niekto nebol spokojný, že mali deti v triede z bratislavskej a bola to riadna divočina aj doma potom. Ale osobná skúsenosť je lepšia než "jedna pani povedala" 😉 ďakujem ešte raz

janinque
29. jún 2022

@daddat My mame tusim 3-4 spoluziakov z Bratislavskej, syn tiez obcas doma povie, ze vystrajali, ale skor to berie tak, ze sa nespravaju pekne a pani ucitelky ich musia usmernit. Inak neprichadza ani k bitkam, ani k nicomu podobnemu. Ja som este tusim 2x doniesla oblecenie a obuv po synovi a pani ucitelka to odovzdala tymto socialne slabym rodinam a boli fakt vdacni ;)

daddat
autor
29. jún 2022

@janinque to je skvelé. 😍