Rozvodový právnik - Žilina

29. júl 2024

Dobry vecer, viete mi dat recenzie na sikovneho rozvodoveho pravnika, ktory by napisal navrh na rozvod? Jedna sa o to, ze sa chcem len v tichosti, pokojne rozviest. Nechcem v navrhu muza spinit, hoci by si zasluzil. Nechcem menovat jeho negativne stranky, hoci by som si tym naozaj v mnohom prilepsila pri dalsich nalezitostiach. Naopak, chcem sa v ziadosti vyjadrit, ze ho stale milujem, ale nemam zaujem s tymto clovekom zotrvat nadalej v manzelstve. Tych bodov, v ktorych by som mala sancu uspiet, by bolo neurekom. Celkovo neverim, ze nas nerozvedu, len chcem, aby to bolo spisane kvalitne, naozaj takou tou recnickou pravnickou recou. Chcem sa poradit, co tam este je vhodne dat a co uz nie. Muzovi nechcem ublizit. Naozaj mi na nom zalezi. Ale nechcem manzelstvo. Uz mi natolko ublizil aj ked si to neuvedomil, ze jedina cesta, ako zachranit vztah, je rozvod a jeho uvedomenie. Prosim len o informaciu, kontakt. Nie odsudzovanie, nie otazky, nie rozpitvavanie mojho problemu. Tento krok zvazujem uz velmi dlho a dlho som cakala na iste zmeny, ci nenastanu potom, co som mu povedala, co ma trapi. Nenastali. Takze nastal cas naozaj na rozvod. Chcem sa s nim rozviest ako priatelka a chcem tak tuto ziadost aj podat. Ale nie som si ista sama sebou, ci by som to formulovala tak, aby som mu neublizila a zaroven, aby sudca nezacal spekulovat nad poradnou napriklad. Muz by aj tak nesiel do poradne, alet to nie je podstatne. Samozrejme, za navrh na rozvod danemu pravnikovi zaplatim, s tym pocitam. Ide mi predovsetkym o to, rozviest sa tak, aby som nespinila muza, nase manzelstvo, nic. Ale aby nas rozviedli. Ak viete o niekom, kto je v tejto oblasti naozaj zdatny, poprosim o kontakt. Dakujem

alissa1222
29. júl 2024

Na ig sledujem JUDr.Filipovicovu,kukni si, vyzerá to že je naozaj kvalitná

subartic
29. júl 2024

Judr.Hrušková

kvetinka1918
29. júl 2024

Ak si Zilincanka a máš v ZA trvalú adresu máš nárok na právnika Žiliny každé mesto má svojho právnika pre ľudí z daného mesta kolegyňa to tak tiež riešila treba si o tom zistiť info

rozculena
29. júl 2024

ak do návrhu napíšeš,že ho miluješ,tak ťa nerozvedú.Musia tam byť relevantné dôvody

dzulli1980
29. júl 2024

To také naivné mi príde ... svojho muža miluješ, no chceš sa rozviesť ... len či sa tým rozvodom Tvoj ex uvedomí, ako predpokladáš ... aby si nebola nemilo prekvapená ... muži úplne inak rozmýšľajú ako ženy ... čo sa týka právnikov JUDr. Hrušková.

autor
29. júl 2024

@alissa1222
@subartic Dakujem pozriem.
@kvetinka1918 Nevies poradit, ze kde?
@rozculena tomu rozumiem. Presne preto potrebujem cloveka, ktory to spise tak, ze rozvod bude prakticky na spadnutie, nevyhnutny, ale zaroven muza nepospini. Nechcem ho spinit.
@dzulli1980 Dakujem za tip, budem kontaktovat. Toto je na dlhu rec a nechcem pisat viac, lebo by nas mohol niekto v opise poznat. Je to pre mna nesmierne tazke. Ale zaroven mi je jasne, ze su tu veci, pre ktore to uz nechcem odkladat. Neuveris, ale nejde o ine zeny. Je to komplikovane. Nebudem to rozvadzat. Dakujem, skúsim kontaktovat tu pani Hruskovu.

@dzulli1980
@subartic Kde sidli pani Hruskova? Dakujem

luccija
29. júl 2024

Keď to budeš formulovať ako tu, tak vás pošlú do poradne.

rozculena
29. júl 2024

nechápem,prečo by si ho mala špiniť,veď len napíšeš pravdu.Ja som exa nešpinila a rozvedení sme boli za 5 minút

autor
29. júl 2024

@luccija Presne kvoli tomu potrebujem to formulovat s niekym, kto ma skusenosti.
@rozculena Je to komplikovane. Chcem zachovat vztah, partnerstvo, ale nechcem manzelstvo. Mam na to naozaj vela dovodov. Nejdem ich tu rozpitvavat, advokatka-pravnicka pochopi, ked sa jej zdoverim. Predpokladam, ze tiez maju nejaku mlcanlivost voci klientovi, ci nie? Skratka zajdem za nou a poradim sa. Ak to bude realne takto spisat, tak jej to zverim. Vdaka za kontakt.
@rozculena Vies, keby som napisala pravdu tak by som ho pospinila. To ale nechcem. Ja si ho stale vazim, ale on si to nevedomky neuvedomuje. V mnohych veciach ani netusi, ako mi ublizuje, alebo to nepripusta. Jezis, viem, ze to znie smiesne, ale najradsej by som bola, keby sme boli rozvedeni, ale veci by ostali tak, ako su. Vela by sa aj tak nezmenilo. Ale to nie je vec, ktoru tu chcem uverejnit. Lebo presne pre to by nas mohli mnohi spoznat :( To nic v zlom.

rozculena
29. júl 2024

ty s ním chceš ďalej žiť?
No veď ja by som mohla romány písať,čo a ako sa choval a robil....ale všetko sa dá zaobaliť.

autor
29. júl 2024

@rozculena No. My prakticky nezijeme spolu. Je to komplikovane, naozaj to viac nechcem rozvadzat. A presne, chcem to zaobalit, aby to neznelo tak kruto. Ale v tejto oblasti nie som zdatna natolko, aby som mala istotu, ze ho neurazim ale zaroven ze nas rozvedu. Potrebujem pravnika.

luccija
29. júl 2024

Máte deti?ak nie, tak by to mohlo byť rychle

autor
29. júl 2024

@luccija nie

rozculena
29. júl 2024

... spolu nežijete....veď to normálne napíš....v každom prípade tam musíš napísať,že nežijete spolu intímne,to je dosť podstatné

lienka.7
29. júl 2024

@autorka s hentakym "opisom", ze ho sice miluješ ale nemôžeš byt už ďalej s nim ta rozvedu asi ťažko, ale budis, vyskúšaj.
Nikde nie je napísané, že muža musíš opísať ako chrapuna, ale nie ze ho miluješ 🤦‍♀️ proste si nerozumiete, mate odlišné názory a náhľady na život, vaše ďalšie spolužitie je preto nemozne. Inak vás asi sotva rozvedu bez problemov

autor
30. júl 2024

@rozculena no prave to ze intimne ano.
@lienka.7 chapem. pozriem aj na nete na nejake vzory, ak si neporadim, skontaktujem sa s tou pravnickou.

rozculena
30. júl 2024

tak absolútne nechápem,prečo ty bývaš inde...a prečo sa chceš rozviesť.......

autor
30. júl 2024

@rozculena to je velmi komplikovane. keby som to tu rozviedla, je viac nez iste, zeby ma mnohi spoznali. a to ja nechcem. chcem rozvod v absolutnej tichosti. ak sa muz rozhodne "prehovorit", bude to jeho vec. je to fakt komplikovane, neda sa to vysvetlit bez toho, aby som neprezradila take podrobnosti....zeby som bola "odhalena". a to nechcem.

ale skontaktovala som sa s danou advokatkou, takze som to rozbehla.dakujem za tipy

lulu1812
2. aug 2024

Tiez odporucam Hruskovu velmi prijemna pani...sidli v Makovickeho dome

autor
2. aug 2024

@lulu1812 dakujem.už mam termin

lulu1812
2. aug 2024

Ked sa bude pytat odkial na nu mate tip kludne sa odvolajte aj na mna...Lucia z Billy s jednou dcerou 😉

autor
3. aug 2024

@lulu1812 Dakujem,ak sa opyta,spomeniem