Ahojte, robili vam hysteroskopiu v Žiline? Ak ano, zistili aj príčinu potratov? Je to plateny výkon?
@florina9 mne robili v GynFiv Zilina. Poplatok bol. Bola som v narkoze. Odporucili po hysteroskopia vklad do 2mesiacov. Nam na nic neprisli vsetko som mala OK. Ak odporucaju hysteroekopia mozno by som zvazila aj odber NK buniek z maternice tiez mi to robili v CAR v Reprofit Martin.
@s_o_n_i_k_e mne to budu tiež robit v Žiline. A bolo treba aj vymenni listok, predoperacne aj anesteziologicke vysetrenie pred vykonom? Ak ano, robila si to v mieste bydliska? Ci je ti potrebné vybaviť v Žiline?
@florina9 vymenny listok mi dali myslim z centra. Riesila som len predoperacne a podla mna je jedno kde to urobia dolezitejsie je mat papier a či ho urobia v KE alebo BA by im malo byt jedno, anesteziologa to som neriesila az priamo pred zakrokom tam bol anesteziolog. Možno boli aj zmeny ja som v centre bola na hysteroekopia 2021.
@florina9 podľa toho kde ti ho urobia. V car platíš a v nemocnici neplatis.
Nemusia zistiť príčinu ale môžu.
Oni pozrú vizuálne čo tam bráni uchyteniu cez sono to nie je vidieť a zoberú aj vzorku či nemáš nejaký zápal alebo niečo.