Prosím, máte niekto skúsenosti s maklérom/kou v ZA, ktorý/á by NAOZAJ HĽADAL byt podľa môjho zadania ( a nie len ponúkal to, čo sa mu už pol roka nedá predať na internete)...prosím podeľte sa o svoje skúsenosti, konkrétneho makléra/ku. Už som zúfalá ako mi ponúkajú len to čo im zavadzia.
Ahoj,
Hlavne nie Reality IQ. Sesternica s nimi mala velmi, velmi zlu skusenost. Absolutne amaterska realitacka, ktora ich obabrala, nevratili im zalohu ktoru drzali, vobec nekomunikovali, nedvihali tel, neodpisovali na sms,... sef ju kryl. Pritom oni mali vazny zaujem kupit, a ich klient (ktoreho byt ponukali) vazny zaujem sa s nimi dohodnut. Malo to pravnu dohru.
RK nikomu nehľadaju bývanie.RK majú svojich hľadačova potom si to len naberu do ponuky.Určite ak je nehnuteľnosť na predaj a ON ide na obhliadku sám TI nenapíše podte sa tu pozrieť. Ja vyhľadavam reality pre RM.Ale nikdy sa nestalo aby niekomu vyhľadaval ON.Príklad zadaš 3 izbiovy v pôvodnom stave poschodie tapety výťah a neviem čo a On ked má v ponuke aj 100 inzerátov na nehnuteľnosti TI ide hľadať však RM ma kopec obhliadok a nemá čas na take veci.
Nám pomohol vyššie uvedený pán Ratulovsky, za nas profesionálny prístup, dlho sa nedarilo a on pokojne čakal a skúšal ďalej, do ničoho máš netlačil, úplne splnil naše požiadavky. Ak chceš vedieť viac, pokojne napis spravu.
Trh v Žiline je malý. Byty idú naozaj rýchlo. Ja by som skúsila realitku Romana kruzliaka.
@jajumiba ahoj neviem ci si skúšala Ernest droncovsky