Proktológia Žilina

veva2605
20. apr 2023

Prosím Vás, neviete o nejakej proktologickej ambulancii v okolí CA- ZA? Ďakujem srdečne!

bastillka
26. apr 2023

@veva2605 jednoznačne odporúčam MUDr.Dančik v Dlhom poli. 👍👍👍Iný tu nie je široko ďaleko...

zulema54
27. apr 2023

nie je to sice moc okolie CA-ZA ale za mna naj v nemocnici Martin..dlhsie sa tam liecim mam za sebou aj operacie prokto a mozem len odporucit

veva2605
autor
28. apr 2023

@zulema54 a prosím ťa, ktorý dr konkrétne? Ďakujem!

zulema54
29. apr 2023

@veva2605 tam ich je viac ..je to jedna ambulancia a striedaju sa tam viaceri...za mna jednoznacne top doktor Majerčík a doktor Spevák ...tí ma aj operovali.A co sa tyka komunikacie,,,vysetreni,,,samotnej operacie a aj pooperacnej starostlivosti možem ich len odporucit.Inde by som už nesla a to mam vyskusanych až po Cadcu ale tej sa odporucam vyhnut velkym oblukom .Ale ja som mala dost velke problemy neviem s cim tam potrebujes ist ty .Celkovo martinska nemocnica schova do vrecka aj zilinsku aj cadcansku.

veva2605
autor
29. apr 2023

@zulema54 srdečne ďakujem za odpoveď ❤ určite pôjdem teda radšej do Martina. Celkovo toto vyšetrenie je asi nepríjemné, tak potrebujem naozaj niekoho empatickeho. Ja som asi podcenila hemoroidy a už ich mám v dosť zlom stave, takže budem to musieť začať riešiť. Aj keď sa mi do toho veľmi nechce...

zulema54
1. máj 2023

a tie hemeroidy ti uz niekto potvrdil?no nieje to nic prijemne a ani pod choroby z tejto oblasti .

lejla221
8. máj 2023

@bastillka Môžem vedieť koľko sa platí za vyšetrenie u Pána Doktora? Ďakujem.

bastillka
9. máj 2023

@lejla221 prvotné vyšetrenie je cca 40€. Mne už musel robiť aj úkon, tak som asi 60€ platila

lejla221
9. máj 2023

@bastillka Ďakujem pekne, lebo zháňam proktológa a nikde som po blízku žiadného nevedela nájsť.

zuzanasikulka
28. máj 2023

@bastillka prosim vas, a on riesi aj ine choroby konecnika? napr. trhliny? ci len hemoroidy, na ich stranke sa neviem nic docitat a cennik som tiez nenasla

lejla221
28. máj 2023

@zuzanasikulka Rieši všetky problémy ohľadom konečníka.

lejla221
28. máj 2023

@zuzanasikulka Môžem len odporučiť Pána doktora, taký skveli prístup, vyšetrenie a vysvetlenie som ešte nezažila.

beatrice1111
7. jún 2023

@lejla221 dobrý deň, prosím vas máte na neho nejaký kontakt? Nemozem to nikde nájsť, ďakujem 🙏🏻🙏🏻

zuzanasikulka
9. jún 2023

@bastillka ano sanarelax, rychle objednanie za 4 dni,takze ziadna čakačka,40€ vysetrenie cca hodinu ,ja aj viac, vsetko vam vysvetli dopodrobna 👍😉

miriatkoh
29. jún 2023

@bastillka
@bastillka u ktorého lekára ste boli prosim

miriatkoh
29. jún 2023

@lejla221 aj vám robil zákrok? Aká je cena?

bastillka
29. jún 2023

@miriatkoh robí tam jedine MUDr.Dancik

lejla221
30. jún 2023

@miriatkoh Mne zákrok nerobil, tak to Vám neviem povedať.

danielka55
28. dec 2023

@zuzanasikulka prosim vas ako take vysetrenie prebieha? Dakujem

zuzi194
13. jan 2024

@danielka55 dobrý deň ako prebieha vyšetrenie??

danielka55
13. jan 2024

@zuzi194 nebola som este

zuzanasikulka
13. jan 2024

@zuzi194 najskor sa s vami porozprava o probleme aby predbezne vedel zistit čo je problem a potom si lahnete, da vam znecitlivujuci krem a popozera sa, vysvetli co zistil, a ako budete postupovat. mne pomohol velmi, mozem aj normalne cvicit, aj na bicykli sediet,za mna super doktor

peter656
15. feb 2024

Dobrý deň viete mi odporučiť proktologa v Martine na vyšetrenie hemeroidov.

majla87
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
daarling
4. júl 2024

@zuzanasikulka ahoj, prosím ťa, mala si hemoroidy? Ja mám trhlinu, od prvého pôrodu vtedy som bola v BA a odvtedy bolo super. Teraz v máji som druhý krát rodila a znova mám tú trhlinu 😏 a hľadám nejakého dobrého odborníka ale bližšie. Ja som až z Oravy a keby nebola BA tak ďaleko tak idem hneď tam, ale ak hy bol nejaký super DR aj bližšie tak by som skúsila nech sa netrapim

bastillka
4. júl 2024

@daarling ak hľadáte proktologa, určite pozrite v ZA MUDr Dančík, ten Vám povie co a ako...

daarling
4. júl 2024

@bastillka a je dobrý? Sa aj bojím ísť k niekomu inému aby mi to ešte viac nedorobil ako to mám. Vy ste boli pri ňom? Vyšetruje bez bolesti? Skúsim to pozrieť, rada by som bola keby nájdem niekoho tu bližšie, lebo tá Bratislava je strašne ďaleko pre mňa.

bastillka
4. júl 2024

@daarling jasne, ze som bola, tiež som mala po pôrode problémy. Ci to boli? No je to neprijemne, lezite na boku a a chytajú sa Vám zadku. Ale! Doktor je príjemný, Stará škola, všetko Vám povie, hlavne na com ste. Odporúčam zavolať mu co najskôr a dohodnúť sa na termíne. Potom budete riešiť ďalej...

fiirsttiime
4. júl 2024

Ja som chodila po porode tiez, mala som rupturu 4 stupňa, síce vyšetrenie nepríjemné ale ja som bola veľmi spokojná v Ružomberku 😉