Prosím Vás, neviete o nejakej proktologickej ambulancii v okolí CA- ZA? Ďakujem srdečne!
nie je to sice moc okolie CA-ZA ale za mna naj v nemocnici Martin..dlhsie sa tam liecim mam za sebou aj operacie prokto a mozem len odporucit
@veva2605 tam ich je viac ..je to jedna ambulancia a striedaju sa tam viaceri...za mna jednoznacne top doktor Majerčík a doktor Spevák ...tí ma aj operovali.A co sa tyka komunikacie,,,vysetreni,,,samotnej operacie a aj pooperacnej starostlivosti možem ich len odporucit.Inde by som už nesla a to mam vyskusanych až po Cadcu ale tej sa odporucam vyhnut velkym oblukom .Ale ja som mala dost velke problemy neviem s cim tam potrebujes ist ty .Celkovo martinska nemocnica schova do vrecka aj zilinsku aj cadcansku.
@zulema54 srdečne ďakujem za odpoveď ❤ určite pôjdem teda radšej do Martina. Celkovo toto vyšetrenie je asi nepríjemné, tak potrebujem naozaj niekoho empatickeho. Ja som asi podcenila hemoroidy a už ich mám v dosť zlom stave, takže budem to musieť začať riešiť. Aj keď sa mi do toho veľmi nechce...
a tie hemeroidy ti uz niekto potvrdil?no nieje to nic prijemne a ani pod choroby z tejto oblasti .
@bastillka prosim vas, a on riesi aj ine choroby konecnika? napr. trhliny? ci len hemoroidy, na ich stranke sa neviem nic docitat a cennik som tiez nenasla
@zuzanasikulka Rieši všetky problémy ohľadom konečníka.
@zuzanasikulka Môžem len odporučiť Pána doktora, taký skveli prístup, vyšetrenie a vysvetlenie som ešte nezažila.
@lejla221 dobrý deň, prosím vas máte na neho nejaký kontakt? Nemozem to nikde nájsť, ďakujem 🙏🏻🙏🏻
@bastillka ano sanarelax, rychle objednanie za 4 dni,takze ziadna čakačka,40€ vysetrenie cca hodinu ,ja aj viac, vsetko vam vysvetli dopodrobna 👍😉
@zuzanasikulka prosim vas ako take vysetrenie prebieha? Dakujem
@danielka55 dobrý deň ako prebieha vyšetrenie??
@zuzi194 nebola som este
@zuzi194 najskor sa s vami porozprava o probleme aby predbezne vedel zistit čo je problem a potom si lahnete, da vam znecitlivujuci krem a popozera sa, vysvetli co zistil, a ako budete postupovat. mne pomohol velmi, mozem aj normalne cvicit, aj na bicykli sediet,za mna super doktor
Dobrý deň viete mi odporučiť proktologa v Martine na vyšetrenie hemeroidov.
@zuzanasikulka ahoj, prosím ťa, mala si hemoroidy? Ja mám trhlinu, od prvého pôrodu vtedy som bola v BA a odvtedy bolo super. Teraz v máji som druhý krát rodila a znova mám tú trhlinu 😏 a hľadám nejakého dobrého odborníka ale bližšie. Ja som až z Oravy a keby nebola BA tak ďaleko tak idem hneď tam, ale ak hy bol nejaký super DR aj bližšie tak by som skúsila nech sa netrapim
@daarling jasne, ze som bola, tiež som mala po pôrode problémy. Ci to boli? No je to neprijemne, lezite na boku a a chytajú sa Vám zadku. Ale! Doktor je príjemný, Stará škola, všetko Vám povie, hlavne na com ste. Odporúčam zavolať mu co najskôr a dohodnúť sa na termíne. Potom budete riešiť ďalej...
Ja som chodila po porode tiez, mala som rupturu 4 stupňa, síce vyšetrenie nepríjemné ale ja som bola veľmi spokojná v Ružomberku 😉
@veva2605 jednoznačne odporúčam MUDr.Dančik v Dlhom poli. 👍👍👍Iný tu nie je široko ďaleko...