Príspevok pri narodení dieťaťa - Žilina

11. jan 2022

Dobrý deň. Chcem sa opýtať či s tým ma niekto skúsenosť.
Niektoré mestá/obce vyplácajú príspevok k narodeniu dieťatka. Vypláca to aj Žilina? Na internete to nemôžem nikde nájsť.

fifina75
11. jan 2022

Máte namysli pri vítaní občankov alebo jednorazový príspevok z UPSVaR

dadulamamula
11. jan 2022

A čo tak si zavolať na mestský úrad? Niektoré mesta robia uvítanie deti, bud dajú nejaký bvalicek alebo peniaze a niektoré to ani nerobia a sú aj také kde sa sama musíš ohlásiť 😃 ale to keď sa ti narodí dieťa už na druhý deň ti príde zvýšenie smetí

autor
11. jan 2022

Toto mám na mysli

krajinka
11. jan 2022

V článku píšu že niekde ide o hmotný dar a zápis do kroniky a to je prípad Žiliny takže peniaze nečakaj

fifina75
11. jan 2022

My sme mali uvítanie občankov v októbri a peniaze nedávali len hmotné "dary" ktoré boli na smiech

simona_zilina
11. jan 2022

Dobrý den🙂 Žilina nie, ako píšu dámy, mesto dáva len balíček pri uvítanie detičiek. Na úrade nám pani, ale povedala, že Boh vie kedy bude kvôli korone. My sme s dcérkou boli pred 11 rokmi a vtedy sme dostali 2 uteraciky nejaké drobnosti a pekne foto🙂

marybery
11. okt 2022

Žilina veru nedáva, ak sa nič nezmenilo.
Inak žienky, treba sa niekde hlasiť? Čo sa týka toho darčeka od mesta? Lebo mám pocit, že pri dcérke pred 2 rokmi nás ani nevolali ani nič.

kimina21
11. okt 2022

@marybery treba vypisat take tlacivo na mestskom urade,ze sa chcete zucastnit uvitania do zivota,ked nedate,tak nevolaju.nam dali tlacivo,ked sme sli pre rodny list

marybery
12. okt 2022

@kimina21 ďakujem