Ahojte maminky, chcela by som sa opýtať aké máte skúsenosti prijatia do mš dieťaťa mladšieho ako tri roky.
Chcela by som, aby moja dcérka chodila od septembra do škôlky ale tri roky bude mať až v januári.
@martina1201 Ďakujem, pozerala som webové stránky škôlok ohľadom zápisu, zatiaľ som nenašla termíny, skúšala som mail a mobil, ale zatiaľ bez odpovede. Premýšľam aký spôsob zvoliť, keďže osobne je to teraz na dlhé lakte. ....
@marienkagu treba skúšať viackrát. Pani riaditeľky majú teraz všetkého veľmi veľa, pretože ako ste si mohli všimnúť, stále nové nariadenia od najvyšších, a stále nové papiere na vypisovanie a rôzne veci. Vidím to na našej pani riaditeľke. Len treba skúšať 🙂 držte sa
@katuskaa159 dakujem ❤
v Žiline bez šance do štátnej pred dovršenim troch rokov
@marienkagu zápis je až v máji, skôr ti nezoberie žiadna štátna škôlka prihlášku, jedine súkromná....a je uplne jedno či dáš žiadosť prvý deň zápisu alebo posledný, v prvom rade sa berú predškoláci a deti čo už v septembri dosiahli 3roky.....takže tvoje dieťa vezmú len ak ostane volné miesto......prioritne sa berú deti čo majú 3rokov a deti ktoré majú v škôlke súrodenca....
kočky ďakujem. Potvrdili ste mi veru čo som si myslela :D nuž počkám, veď práca neutečie ..
Ja som davala syna tak. V septembri neprijatý, lebo všade plno. Ale bola som sa spýtať v oktobri, kedy sa pár detí odhlásilo a od novembra už chodil normálne. Tri roky mal až vo februári
@marienkagu do mojsovej lucky mi tak deti vzali. skusila by som tieto okrajove casti
@marienkagu ja podobne, ale my máme 2r. až v marci 😀. Zatiaľ som sa informovala iba v našej spádovej skôlke. Moc neverím ... ale tak možno motyka vystrelí 😀.
@marienkagu ak ju chces dať do mesta, tak to je veľmi malá šanca. Tie jesenné deti zvyknú brať na odvolanie ale január už nie. Ak ozaj chces aby chodíl do škôlky, tak daj do niektorej dediny. Možno aj v zastrani by zobrali.
@ajka0207 🙏🏻🙏🏻
@marienkagu a nechceš skúsiť jasle? Minulý rok nemali plno a brali deti ktoré v septembri nemajú 3 roky. Bolo by dieťa aj medzi drobcami ako je samo.
@marienkagu ahoj, záleží od počtu a veku prihlásených detí do škôlky. Najskôr berú predškolákov, menšie deti zaraďujú podľa veku. Ak škôlka bude mať miesto tak ju vezme, ak nie, bohužiaľ nevezme. Skús prihlásiť do viacerých škôlok. V niektorej to možno vyjde