Ahojte,
zvažujeme novú kuchyňu. Vedel by mi niekto odporučiť firmu/stolára, ktoré sa tomu venujú a dať recenziu z vlastnej skúsenosti? Tiež ma zaujíma aj cena, aj keď viem že ta je úplne orientačná. (Rozmerovo taka klasicka, 3-i byt na Vlčincoch). Na internete je toho veľmi veľa a neviem kde začať. Ďakujem
Odporucam Nepa Nabytok, cenovo velmi fajn, praca kvalitna, vedel nam aj poradit.
Inak co sa tyka Ikea kuchyni - tiez plne odporucam. Pracovala som pre Ikeu vo Svedsku na centrale, viem ako sa kuchyne testuju a su naozaj super.
My sme stolara vybrali kvoli presnej predstave, ktoru som mala a nebolo by ju mozne splnit v standardnom vybere v Ikea 🙂
Ja odporucam Dalno v Cadci
Dobrý deň, ja som si dala robiť teraz 6 cenových ponúk na kuchyne a ceny boli teda riadne rozdielne 🙂 Máme 6 rokov kuchyňu zo Sanas v dome - sme veľmi spokojní. Teraz sa sťahujeme a zvolili sme si stolára Stobi. Z týchto dvoch by som volila, ja som teda za slovenské kuchyne. Žiadne Mobelix a IKEA.
Credo Interiér 🙂
🙂
ak ti to pomôže, poznám kopu bytových designérov, kt. tvrdia, že nie je nad kvalitou IKEA kuchýň