Prepichnutie ušiek v Žiline

foxandswan
23. feb 2021

Ahojte, neviete náhodou kde v ZA nastrelia alebo prepichnú ušká ??

dadiekuk
24. feb 2021

@foxandswan nám pre pichli na ušno krcnom v nemocnici

blunka
7. mar 2021

@foxandswan zlatníctvo v tej ulici, kde je reštaurácia na bráne. Tak teraz sú asi zatvorení, tak keď otvoria až. Dali sme v r. 2019. Dieťa musí mať tuším aspoň 4 mesiace (neviem či dobre pamätám). Dcéra má už 2 roky a pekne jej to spravili, súmerne. Aj cena bola nízka.

foxandswan
autor
9. mar 2021

@blunka nastrelili alebo prepichli?

blunka
9. mar 2021

@foxandswan nastrelili. Ako ručala, lebo to sa zľakne toho cvaknutia. Ale inak okrem toho zľaknutia OK, hojenie bezproblémové. Tie nastreľovacie náušnice sú už v cene.
Ale teraz neviem spomenúť cenu či 15 alebo 25 €, lebo to muž platil tak neviem isto.

blunka
9. mar 2021

@foxandswan Ešte ma napadlo, že muž sa tam bol najskôr pýtať na to. A nastreľuje to tam len konkrétna žena ktorá s tým má skúsenosti (nie hociktorá predavačka) a stále to robí a povedali mu kedy ona robí a v ten deň sme tam prišli aby ona bola v práci.

foxandswan
autor
9. mar 2021

@blunka super, ďakujem moc za info 🙏

blunka
9. mar 2021

@foxandswan ešte ma napadlo, ona najskôr nakreslila fixkou na ucho čierne bodky. A až keď to ty chváliš, či môže byť, tak tam to nastrelí do tej bodky. Jedno ucho sme menili, tak to zotrela a nakreslilo sa znova.
Naša tak ručala, že medzi ušami sme museli vyjsť až úplne na ulicu sa prechádzať aby sa upokojila úplne záchvat mala. Ale ja som tam raz videla dievčatko iný deň asi rovnako veľké a NIČ žiaden rev som až nechápala ako drží a nič aj sa predavačky čudovali že neplače. Ale tak dorevala a už na to zabudla potom, ani si to nechytala.
Ale aspoň 2 dospelý aby ste tam išli.