Pôrodný lekár v Žiline

ttamia30
20. aug 2021

Ahojte
viete mi poradiť dobreho lekára k pôrodu v Žiline ?

fifina75
20. aug 2021

@ttamia30 ahoj ja som rodila pred rokom a mala som MUDr. Ján Hatar a maximálna spokojnosť, ľudskosť, odborný prístup, zodpovednosť, ochota zodpovedať všetky otázky, zachovať pokoj aj keď "jacite ako o dušu" (môj prípad 😀)

snehulak77
21. aug 2021

@ttamia30 mala som akútnu sekciu, MUDr Ficek. Boli sme dohodnutí. Veľká spokojnosť. V nemocnici som bola 2tyzdne, za ten čas som nestretla ani na vizite nikoho protivneho alebo s nepríjemným prístupom. Aj Sudek je výborný. Aj napr Bátorová bola veľmi v pohode a odborníčka podľa mňa. V Žiline gynekológia veľmi dobre, šľape to tam ako hodinky 🙂

fifina75
21. aug 2021

@snehulak77 pán Ficek je veľký odborník rodila pri ňom ešte moja mama a to je už 30 rokov, taktiež bola velmi spokojná. Súhlasím že lekári v pôrodnici sú na vysokej úrovni 👍

evkablond
21. aug 2021

@ttamia30 mudr hatar topka,mudr Ficek chodil kazdu chvilu a jedna pani doktorka sa menila vtedy s Mudr Hatarom na smene tiez bola super . Rodil ma pred 7t klasicky. Ale zasa v ziline sa toho extreme vela zmenilo. Mudr Klacko pred 4r mi robil sekciu .super tiez a spred 7r nepamatam meno lekarky na klasicky ale bol to des 🤦 vtedy este plachty vsade boli a ocividne nemal nik skolenie na pracu s ludmi.

jannali
22. aug 2021

Mala som zazmluvneneho dr Ficeka, odporúčam všetkými 10timi.

sasha_86
22. aug 2021

@ttamia30 Tomša 👍