Ahojte 🙂 chcem sa s vami poradiť. Niekto hovorí, že za posledné roky sa nemocnica v Žiline zmenila, že je to tam super aj sestričky sú milé už tam vraj nie sú tie staršie neprijemne pani.. niekto zas hovorí, žeby išiel určite do Martina rodiť, že nikdy Žilina. Chcem sa spýtať kde by ste mi odporúčali vy ísť? 🙂
aj mlade boli v za protivne...dokonca nerady chodili pracovat na vip odd., lebo tam sa treba chovat ku pac. slusne, a byt mila a usmiat sa obcas...to su ich slova....aj niektore mlade dr. tam boli protivne, ci uz na gyn. ci na novoroden. odd,. nie len starsie...
ale verim, ze sa to uz zmenilo...
Rodila som v Žiline (november 2020) a bola som veľmi spokojná, určite pôjdem znova ak bude možnosť :D ale bola som na nadstandarde na 3. poschodi ... na 4. poschodi som bola pol dňa kým sa uvoľnila izba na 3. a teda stačilo mi ... hore boli sestričky veľmi nepríjemne, ale ja som aj po skúsenostiach kamarátok rovno na prime hlásila že chcem jednolozko na 3. poschodi a musím povedať že tam to bol luxus hotel ... vybavenie už nie úplne nové ale na izbe vlastná chladnička, mikrovlnka, rádio, kanvica, tv, prebalovací pult, v skrini oblecko pre bábätko, jedlo nosili priamo na izbu a sestričky síce staršie ale ako medik ... porodila som 0:55 v noci okolo 3:00 má doviezli na izbu a sestrička s úsmevom milá mi pomohla do postele, doniesla mi cajik, pomohla mi do sprchy a na wc, a chodila má každú chvíľu kontrolovať ... hocikedy som zazvonila vždy pribehla bez frflania vždy pomohla ako vedela aj keď bola sama na smene lebo Corona 🙄 inak pôrod tiež v rámci možnosti fajn, vybavenie super, pôrodné boxy, vzdycharen, wc a sprchy opravené pekne čisté, trosku má sklamalo že som nemala možnosť využiť ulavove polohy a fit loptu lebo som bola kvôli škaredo zafarbeného plodovej vode stále na monitore a na infuzii a musela som len ležať a medzi infuzkami som mohla do sprchy ... inak tam bola aj fit lopta aj vaňa takze asi sa dá, Lenka som nemala tu možnosť
Rodila som v auguste 2020 a bola som na 3. na jednopostelovej nadstandardnej izbe lebo na 4 nebolo miesto. Ja som bola spokojna velmi, sestricky boli fajn az na jednu mladu arogantnu. Stale som bola presvedcena o tom ze budem rodit v MT ale mesiac pred porodom som bola hospitalizovana na 3. a taktiez som bola spokojna tak som nechcela uz spekulovat. Nakoniec by sme do MT asi ani nestihli prist lebo som mala expresny porod. Doktori v Ziline boli super, naozaj mam s nimi velmi dobru skusenost. Ak sa nam podari este druhe babatko tak chcem ist urcite do ZA. Sestricky nemali problem ani s navstevou manzela po navstevnych hodinach.
@ttamia30 akozeeeee, takto... Bola sm v nemocnici v Žiline dva týždne dozadu a dva týždne.. Na štvrtom... A.... Úžasné Setrick, úžasné prostredie úžasné jedlo.. Ja nechápem.. Sestričky robia čo môžu a nie každý môže mať svoj deň coz si uvedomme aj samé na sebe.... Jedna bola naozaj nepríjemná ostatné nemôžeme povedať hovorím za ďalších 10 báb co som tam spoznala.. Ale to je jedno.. Môžeš mať aj z diamantu porodnnicu vo Švajčiarsku, raz natrafis na nejakú zlu protivu a je z toho katastrofa.. Co sa týka lekárov určite tiež Žilina.. A riadiť sa pidla toho co mate bližšie kvôli rodine aj.. 🤷♀️ Mpj názor a to som ešte nerodila hej..
@ttamia30 ja som bola v Ziline 2x. 7r a 4r dozadu na 3 posch na nadstandarde a nemozem povedat krive slovo . Ako prijem bol 2x aky bol raz bola neprijemna a 2x neschopne co na nich lekar zjapal ci im sibe 🤦 lebo ma doviezla rychla v 33+2 . Inak ci ta vezme Martin je otazne. Viem ze koli korone mas ist len tam kde patris pripadne sukromna klinika. Viem ze MT par bab otocil ... Resp aj kamaratka chcela ist uz min rok s tretim a nie Zilina musi mat. Teraz neviem. Ja idem do tretice do Ziliny .
Ja som prvu dceru rodila v CA (byvali sme tam), druhu v ZA. Za mna porodnica v CA mala vtedy vyssiu uroven (10 rokov dozadu), aj sestricky boli super, porodna sala super, personal bez chybicky. Pri druhej dcere porodna sala este osarpana trochu (6 rokov dozadu), personal akysi nervozny, skoro som porodila na vzdycharni, lebo neverili, ze uz rodim. Ledva som lahla na sale na postel a mala bola bola vonku :D. Ale potom ako som lezala na sestonedeli, tak sestricky v pohode, aj lekari. Jedlo sa tiez dalo zniest, za mna ok, nebola som unesena, ale dalo sa 🙂. Nechcela som si pre par dni platit nadstandard a ono po porode niekedy aj dobre padne, ked su mamicky spolu na izbe a vymenia si skusenosti 🙂.
Ahoj, v januari som tiez riesila dilemu kde rodit. Napokon som zvolila Trencin. Nemala som nadstandard. Na izbe sme boli 2. Kazde jedlo nam nosili na izbu. Personal bol mily, vysvetlili, pomohli. Za mna spokojnost.
Ahoj. V Žiline som rodila pred 2mesiacmi a všetci boli úžasní. Viem to porovnať s Banskou Štiavnicou a Trenčínom kde som rodila prvé dve deti. Žilina bola top. A co sa ľudí týka, verím tomu, že keď je človek milý, pozitívny, úctivý, nemá sa kto k nemu chovať zle 🙂 ja nehľadám chyby a tak som si pobyt v nemocke užila ako dovolenku. Prajem všetko dobré 🙂
Chod si pozriet obe porodnice,najlepsie ked uvidis,aky budes mat z toho pocit.
Precitaj si recenzie,je vela diskusii o tom.
Ale za mna, z toho co som citala,tak Martin.
No kazda mame ine poziadavky a nejaku tu predstavu.
Prajem vela stastia pri vybere 😉