Ahojte blyzi sa mi termin porodu a stale niesom rozhodnuta ,ci ist do tejto porodnice ,pretoze citam vela zlych skusenosti .Ďakujem za akukolvek skusenost za posledne mesiace december/januar
Ja som teda bola už v novembri... ale všetko bolo v poriadku, vtedy dokonca nemohli byt oteckovia pri pôrode a teraz už je to možné ak má otec negatívny test 🙂 takze zmena k lepšiemu ... inak fungovalo všetko, aj veci mi muž doniesol tak že odovzdal dole sestričke, aj pri tlačení má nikto nenútil mat rúško, sestrička mi sama povedala že ak sa mi zle dýcha mám si to dať dole, izbu som si priplatila jednolozkovu takze na izbe som tiež nenosila rúško keďže som bola sama, jedine keď bola vizita alebo prišla sestrička mala som ho po ruke na nočnom stolíku.... inak sestry (na 3. poschodi) veľmi milé a ochotne aj keď ťahali dokolecka na striedačku 12-hodinovky... pri príchode mi robili antigenovy test a druhý deň po pôrode aj PCR (priamo na izbu za mnou prišli a urobili výter, nemusela som nikam chodiť)
Ďakujem 🙂 .A ked nebude pri porode tak ho potom pustia ak bude mat urobeny test ?Ten moj sa bojí ist k porodu budem to musiet zvladnut sama .A tych nadštandartnych izieb je tam dosť?
Ďakujem 🙂
@lulu15 to neviem škôlke to s návštevami keď nebude pri pôrode... ale nadštandard izbu ak chceš treba to povedať sestričke hneď pri prime ... aspoň keď som tam bola ja boli všetky obsadené a čakala som kým ten deň niekoho z takej izby prepustia a hneď som sa tam nasťahovala :D ... ale určite odporúčam, je tam kanvica, chladnička, mikrovlnka, prebalovací pultik, umývadlo a TV ... keďže nie sú návštevy aspoň si môžeš pozrieť telku, uvariť cajik/kávu, papanie nám nosili priamo na izbu takze všetko si mala v rámci izby kde si robíš podľa seba a neberies ohľady na spolubývajúcu ... ale pýtaj sa vyslovene na 3. poschodie, lebo aj na 4. sú jednolozka za 20€ ale sestričky dosť nevrle a na obedy chodíš do spoločnej jedálne ... inak vybavenie by malo byt rovnaké 🤔
Cenovo to ako vyjde ? Jednolôžková a apartmán prosím vás ?
1-lôžko 35€ a apartmán 70€
@denka259 ahoj, prosím ta, vedela by si mi povedať, ako je to s kúpeľňami na izbách? Ze ci ten nadštandard za 35e ma svoju kúpeľňu a tie obyčajne izby ako to maju? Dakujem
@vierocka888 ahoj, viem že si sa nepýtala mna Aleš inak som si otázku a bola som na nadstandarde za 35€... wc a sprchy sú spoločne na chodbe ... ak obyčajne izby majú wc a sprchy spoločne na chodbe ... rozdiel je ten, že obyčajne izby na 4. poschodi sa delia o wc a sprchy veľa pacientok a nadštandard na 3. poschodi sa o tie wc a sprchy delí pár izieb ... ja som za 4 dni stretla a wc inú maminu len raz a v sprche vôbec
@julie19 super, ďakujem ti krasne za info 😊. A co sa týka pôrodu tam, starostlivosti - bola si spokojná?
@vierocka888 starostlivosť po pôrode úplne super, sestry na 3. poschodi veľmi zlate a ochotne, aj keď som rodila vtedy keď mali veľa kolegýň v karanténe a točili sa tam prakticky 3 sestry na 12-tkach 🙈 ja som porodila o 0:55 v noci a keď má okolo 3-tej doviezli na izbu hneď sestrička že mám zvoniť keby čokoľvek a keď už som sa cítila že idem do sprchy a na wc tak išla so mnou a pomohla mi do sprchy aj na wc aj sa mi obliecť a trochu to “rozchodiť” po chodbe ... čo sa týka pôrodu ... brala by som viac voľnosti a možnosti na ulavove cvičenie ... ja som chcela hopsat na fit lopte alebo sa prechádzať, resp sa mi lepšie znášala bolesť na nohách ... ale keďže môj pôrod postupoval extrémne pomaly tak má napichli na oxytocín a cely čas sledovali na monitore ozvy bábätka takze som sa prakticky nemohla ani pohnúť 🤦♀️ Čo má hrozne iritovalo, ale chápem zas aj doktorku a sestry že proste keď som sa neotvárala a nehýbalo sa to tak museli to takto zariadiť 🤷♀️ Inak spokojnosť, rodila som prakticky sama v noci takze som si prvých pár hodín na vzdycharni pozerala telku, písala s manželom a predychavala kontrakcie a potom na pôrodnom boxe som bola tiež sama a po pôrode mi dali malú hneď k sebe aj sa pekne prisala a keď malú prezreli a obliekli a mna zašili (nastrih, moja gyn pochválila ranu že ani nie je vidno po šestonedelí) tak nás tam ešte nechali v takom tlmenom svetle spolu oddychovať a po 2 hodinách sme zas spolu išli na izbu
@julie19 to je super teda, dakujem
@vierocka888 nadštandard za 70€ ma vlastnú kúpeľnu s wc a to je paráda po porode. Nadstandard za 35€ neviem ako to má
@denka259 dakujem
Ahoj, ja som akurát tu, minuly týždeň sa mi narodilo predcasniatko a nemôžem povedať zlého slova. Sestričky na jiske úžasne a ochotné, na novorodeneckom tiež. Samozrejme nájde sa zopár čo sa zle vyspia. Na pôrodnej sále tiež závisí kto ma asi službu ale za mna spokojnosť. Kym som isla na sálu tak som pozerala filmy, stekala infuzia a pravidelne sme púšťali monitor. Do sprchy môžeš ísť neobmedzene, pripadne si môžeš pohopsavat na fit lopte. Mna odrodil primar Sudek, porod bol ľahký a nástup po pichnutí oxytocínu rýchly, ale to je individuálne a tiež to asi aj závisí od toho či si prvorodička alebo nie. Mám pocit, že čo sa týka stravy tak je to lepšie ako tri roky dozadu. Dostávame ovocie, horalku, caj neobmedzene, Vždy prinesú na izbu. Momentálne som na nadstandarde, veľkou výhodou je wc a sprcha priamo na apartmáne, manželská postel - hoc ju teraz nevyužijete, tv. Ak budeš mat nejaké otázky, kľudne sa pýtaj.