Pôrodnica v Žiline

11. jún 2023

Ahojte, tie co ste rodili v Ziline, mate prosim dajaky papier co Vam bolo vsetko treba? Dakujem

mtn112233
11. jún 2023

Ahoj ja som sa balila podľa tohto, je odfotene priamo z nástenky v pôrodnici

17alexis
11. jún 2023

Ja odporúčam vziať si so sebou nejaké musli tyčinky a pitie, keby si nestihla jedlo. Ja som síce nestihla večeru, ale sestrička mi ju odložila aj ohriala - vynikajúci ryžový nákyp. Bola som však na nadštandarde, neviem, či aj na bežnom sú sestry také ochotné.

t1nusa
11. jún 2023

na stránke nemocnice je zverejnený zoznam veci do pôrodnice ☺️

matullienka
11. jún 2023

Mne veľmi na sále pomohol hroznový cukor keď som už nevládala to odporúčam pribaliť a malú fľašku minerálky

mamusa123456789
11. jún 2023

@matullienka ja keď som tam rodila svoje druhé dieťa, tak mi hroznový dali sestričky, mali ho na sale, ale k tretej dom si doniesla vlastný, oblubenu jablkovu prichut

ja_bb
12. jún 2023

Ja som mala nabaleny aj wc papier,vreckovky ako písali a nakoniec sme (opat) dostávali hygienické balíčky. Príbor tuším ale písaný nebol a pýtali sa,ci mam vlastný. To bolo v septembri. A odporúčam niečo na žalúdok,oni lieky nemôžu dat.mna bolelo brucho zo stravy a napr.hylak,alebo čosi,sa zíde.

snehulak77
12. jún 2023

Ja len odporúčam pyžamo alebo nočnú košeľu všetko krátky rukáv. Na oddelení je fakt hrozne teplo (asi kvôli detičkám), ja som mala košeľu s dlhým rukávom a bol to krok vedľa.

mamusa123456789
12. jún 2023

@ja_bb ja som si stravu doniesla svoju a dobre som urobila, lebo pri tom množstve pečiva co nám nosili by som sa zvyjala v kŕčoch asi ešte teraz... Pýtajú sa každý deň či si 💩 a nosia len pečivo... Keby bolo aspoň celozrnné

ja_bb
13. jún 2023

@mamusa123456789 Ja som mala bezlepkovu stravu, mala som chlebíky,bábovku,ovocie,takže som si mohla vybrať,čo zjem,ale jedla som všetko,lebo večera o 17 je pre mňa utrpenie,keďže jedávam tak o 21-22 :D bolo treba zasoby

mamusa123456789
13. jún 2023

@ja_bb mne robí strašne zle pečivo, mávam kŕče, lenže nemám žiadnu diagnózu, takže hold smola... A ešte duplo vane 29.12. to som síce ešte malá varenú večeru, ale sní som sa jej nedotkla a potom už len pečivo aj na raňajky aj na večeru, takže mi na nosili Jogurty, ovocie, sušené ovocie, oriešky a ficala som na tom, inak by som tam zdochla od hladu

snehulak77
13. jún 2023

@mamusa123456789 ale však tam nemusíš dokladovať dg. Iba nahlasis, že akú máš diétu, neviem, že by skúmali, prečo to tak je. Robí ti zle laktorza, tak ti dajú bez (napr)

mamusa123456789
14. jún 2023

@snehulak77 ja som im vravela, ze nemôžem pečivo, ze mi je z neho zle a nosili mi len pečivo okrem obedov