Ahojte, tie co ste rodili v Ziline, mate prosim dajaky papier co Vam bolo vsetko treba? Dakujem
Ja odporúčam vziať si so sebou nejaké musli tyčinky a pitie, keby si nestihla jedlo. Ja som síce nestihla večeru, ale sestrička mi ju odložila aj ohriala - vynikajúci ryžový nákyp. Bola som však na nadštandarde, neviem, či aj na bežnom sú sestry také ochotné.
na stránke nemocnice je zverejnený zoznam veci do pôrodnice ☺️
Mne veľmi na sále pomohol hroznový cukor keď som už nevládala to odporúčam pribaliť a malú fľašku minerálky
@matullienka ja keď som tam rodila svoje druhé dieťa, tak mi hroznový dali sestričky, mali ho na sale, ale k tretej dom si doniesla vlastný, oblubenu jablkovu prichut
Ja som mala nabaleny aj wc papier,vreckovky ako písali a nakoniec sme (opat) dostávali hygienické balíčky. Príbor tuším ale písaný nebol a pýtali sa,ci mam vlastný. To bolo v septembri. A odporúčam niečo na žalúdok,oni lieky nemôžu dat.mna bolelo brucho zo stravy a napr.hylak,alebo čosi,sa zíde.
Ja len odporúčam pyžamo alebo nočnú košeľu všetko krátky rukáv. Na oddelení je fakt hrozne teplo (asi kvôli detičkám), ja som mala košeľu s dlhým rukávom a bol to krok vedľa.
@ja_bb ja som si stravu doniesla svoju a dobre som urobila, lebo pri tom množstve pečiva co nám nosili by som sa zvyjala v kŕčoch asi ešte teraz... Pýtajú sa každý deň či si 💩 a nosia len pečivo... Keby bolo aspoň celozrnné
@mamusa123456789 Ja som mala bezlepkovu stravu, mala som chlebíky,bábovku,ovocie,takže som si mohla vybrať,čo zjem,ale jedla som všetko,lebo večera o 17 je pre mňa utrpenie,keďže jedávam tak o 21-22 :D bolo treba zasoby
@ja_bb mne robí strašne zle pečivo, mávam kŕče, lenže nemám žiadnu diagnózu, takže hold smola... A ešte duplo vane 29.12. to som síce ešte malá varenú večeru, ale sní som sa jej nedotkla a potom už len pečivo aj na raňajky aj na večeru, takže mi na nosili Jogurty, ovocie, sušené ovocie, oriešky a ficala som na tom, inak by som tam zdochla od hladu
@mamusa123456789 ale však tam nemusíš dokladovať dg. Iba nahlasis, že akú máš diétu, neviem, že by skúmali, prečo to tak je. Robí ti zle laktorza, tak ti dajú bez (napr)
@snehulak77 ja som im vravela, ze nemôžem pečivo, ze mi je z neho zle a nosili mi len pečivo okrem obedov
Ahoj ja som sa balila podľa tohto, je odfotene priamo z nástenky v pôrodnici