Ahojte žienky. Prosím vás ako ste boli spokojné v pôrodnici Trstená ? Poprosím aby sa vyjadrili tie čo rodili najneskôr pred rokom.... ďakujem
Ahojte baby, rodila som v novembri 2020 v novom už a zamna vsetko super, neviem co konkretne myslíte 🙂🙂🙂 a teraz termín v júly, tak sa uz aj neviem dockat znovu tam... haha.😋🥰
@nikawe ahoj mas to uz za sebou?
@dominikamak68 ano, ano uz sme doma týždeň 😉
@nikawe o super gratulujem.... 🙂 mohla by si mi povedat nejake blizsie info, ako to tam teraz funguje prosim ta..... 🙂 ci si bola spokojna....
@dominikamak68 Aj ja by som sa potešila viac info ;)
@ivanaa346 ahoj rodila som v septembri, bol to moj 3 porod..... vsetky 3 som rodila tam, teraz som bola uz v novej peknej prerobenej porodnici..... bola som spokojna zakazdym ale tentoraz bol znat riadny rozdiel v sukromy ci uz na porodnej sale, pred a po porode na izbach.... za mna odporucam
Ako je to s podaním PEDA počas pôrodu? Treba vopred vyšetrenie/ vypísať dotazník na oddelení ARO v Trstenej ? Ešte stále robia nástrih aj keď si to rodička nepraje ? Rodila som pred 7 a 5 rokmi vtedy tam bol vraj iný personál ako dnes . Chcem vediet čo sa zlepšilo z tých pre mňa podstatných veci . Ďakujem
@helka90 ahoj 🙂 ja som tam sice este nerodila ale budem teraz v aprili tam rodit tak sa pripajam ❤