Prosím. Poradiť o súkromnú psychiatricku pre 15 ročného . Normálna nám dala ďaleký termín. Chcem to riešiť urýchlene . Môžte mi poradiť. Ďakujem.
@3009 aj mne vyhodilo. Ale nikde nevidím či súkromne. Ja som už volala na dve čísla. Nie sú a neberú do 18 vek. Preto sa pýtam či tu mamičky majú skúsenosti a kontakt. By som bola vďačná.
Keď si volala dvom tak ešte volaj aj ďalším 8.
@3009 ste milá. Ďakujem.
Všetci lekári okrem tých v nemocnici sú súkromní.
deťom do 18 r. potrebuješ nie psychiatra ,ale pedopsychiatra...
v ZA je Mudr. šustrová - za mňa nič moc...chodili sme ku nej, len potom ma poprosila aby sme prestúpili do MT keďže sme odtiaľ.
V MT je Mudr. Bullová - o čosi lepšia ako šustrová resp. Bullová mi pripadala ochotnejšia.
Len vôbec neviem či berie nových pacientov...
skús si zavolať - aj keď dovolať sa je niekedy nadľudský výkon. 😉
@3009 nič v zlom, len tvoje rady sú úplne mimo... s deťmi do 18 r. sa nechodí k bežnému psych. ,ale k pedopsychiatrovi... 😉
a tých je na SK mizerne málo. Chýba ich niekoľko desiatok....
A naozaj potrebujete? Nic v zlom ale moju poslala pediatricka na psych. s mononukleozou, mala imunodeficienciu a zasiahlo jej to nerv. sustavu, odpadavala, mala pritom vyvratene oci dohora ... hroza. Povedala, ze jej nic nie je a ze kwd nepojdeme na psych. vysetrenie tak nam neda peciatku do skoly, lebo chybala uz mwsiac. Psychiater najorv povedal ze naco sme dosli, ze ked uz nevedia co s dietatom tak ho poslu tam a uz ked sme tam boli tak ju nepustil naprazdno aby nebol zodpovedny ak by daco a napisal recept na antidepresiva. Takze stacilo, recept som nevybrala, pediatricke vynadala az ma vyhadzovala z amb. a vsetkym vam radim, ak uz neviete co s dietatom, najprv mu vezmite mobil, na destkej psch.je kopec deti hlavne z lepsich rodin co maju vela penazi,vela casu... Znie to blbo, ale raz vyrastaji s mobilom v ruke. a dopamin robi svoje. Je to na knihu co sme zazili.
@luciade hm.....pribúda toho....závislosti na mobile
@
@luciade prepáčte ale vravíte o mononukleóze. A potom že Deťom zobrať mobil.
@luciade úplne píšete tak že vám človek nic nerozumie. A nemá nic s ničím súvis. Vaše dieta potrebovalo psych. Pomoc a v ste psych. Vynadala. Lieky nevyhrala. A zobrala mobil ??
@luciade a keď ste zobrala mobil. Tak to vám pomohlo a bolo po problémoch ?
@luciade napíšem toľko. Ja som opačne !!! Synove výkyvy prehliadala ! Ja nie som
Matka roka. Stále vravím že ja som deti nikdy nemala mať. A raz napíšem knihu o tom , že ženy čo nemajú vzťah a nechcú deti aby to nerobili. Len pre okolie !!! Celý život tým trpim !!!! A teraz trpí aj syn pre moju ľahostajnosť voči nemu , lebo som mu nikdy nedala pocítiť !!! Úprimnú lásku! Iba na oko. Lebo mi to bolo ľúto !!!! Tak milé ženy !!! Tohto sa láskavo držte !! Nie že niekto povie. !! Nie neboj narodí sa to sa zmení !!!! Nic sa nezmení ! A ešte k tomu keď ja som sa liečila na ocd !!! A nevedela som že je to dedične !!!! Tak som ešte chudakovi do života naložila ! OCD. A ten chudák nevedel ako mi to povedať. Po rôznych excesovh s ním. Som navštívila psych. Aj psych. Samozrejme že mi to potvrdili čím trpí. !!! Lenze ja matka roka to riešim až teraz … lebo som to mala u pi. Do toho ma pubertu takže chudák ma také stavy že dovi ! Našťastie nás zobrala včera psych. A nasadila lieky. Konečne ! Čo som ja matka roka mala už dávno urobiť ! Keďže ja som lieky brala a pomohli mi. Takže ja proti psych. Nic nemám. Bez nich by kopec ľudí spáchalo samovraždu. Aj spáchalo lebo sa to neliecilo. A moj syn mal také stavy. Puká mi srdce z toho aká som matka !!! A zdržte sa sprostých komentov !! Ja si to priznám ! Sú matky ktoré odídu od viac deti len aby sa mohli ebat s inými chlapmi. Ja som po prvom vedela že nie som dobrá matka a ďalšie deti nechcem. Nemám im čo ponúknuť ! A toto by si mali za klobúk dať také ženy ! Ale nikdy by som syna neopustila. Trápim sa stym 15 rokov. Ďakujem za pozornosť.
Veď si zadaj do Googlu psychiatrické ambulancie Žilina a hneď mi vyhodilo 10 psychiatrov, treba len obvolať. Dvorecká, Vaňková, Čapková, Piovár, Škottová Hano, Kucharová, Kianičková, Hríviková.