Poraďte očného lekára pre dospelých v Žiline

pajka77
5. jan 2024

Ahojte,
Chcela by som sa opýtať , či by ste vedeli poradiť dobrého očného lekára v Žiline, prípadne aj v Martine. Potrebujem to pre moju mamu a otca. Na internete som našla veľa očných lekárov.
Rodičia majú svojho očného, ale je tam dosť veľký problém s termínom. Tento týždeň som sa bola pýtať ohľadom termínu a najbližší voľný termín mi dala v septembri 🤔
Vopred ďakujem za všetky vaše rady. 🙂

domi2425
5. jan 2024

@pajka77 ja som chodila ku MUDr. Bellanovej v Martine a bola som velmi spokojna ale platila som nejakych 50€ sami zda, uz si nepamatam.. ale termin mi dala maximalne s tyzdennym cakanim

mery333
5. jan 2024

MUDr.Sedlakova - Okorom, avsak iba ako samoplatca. No pristup Nebe a Dudy oproti tym v nemocke. Dokladne vysetri, vysvetli, ziadne 2-minutove vysetrenie, venuje sa ako cloveku. Nas min.rok v auguste objednala na oktober.

becy
6. jan 2024

@pajka77 ja som bola v Železničnej poliklinike, poplatok €20 ,dobrovoĺný

luna22
16. feb 2024

@becy a ako sa volá pani doktorka? Bola si spokojná? Bola si objednaná na čas?

becy
16. feb 2024

@luna22 nepamätám si meno...sestrička mi dala termín,vzala ma trochu neskor,keďže je to poliklinika pre železničiarov-robili si prehliadky,ja som bola spokojná

helenpekar
15. jún 2024

Ja som bola v novej súkromnej klinike na Komenského, Bergdoktor, 92 eur vstupné vyšetrenie. Osobne som moc spokojná nebola za tie peniaze, urobili síce veľa vyšetrení ale poriadne ani neviem čo robili keďže som sa nič nedozvedela takže som nič z toho nemala, a cez dioptrie ktoré mi predpísali vidím rovnako ako pred tým, musím žmúriť. A to som tam prišla s tým že sa mi zle pozerá cez okuliare. Už by som tam asi znova nešla.

lakebabe
15. jún 2024

@pajka77 ja som bola tiež Bergdoktor dva krát , výhoda je ze majú veľmi dobre vybavenie aj vlastné ct a zahŕňa to vstupná prehliadka. Za mňa celkom fajn klinika