Poraďte dobrého chirurga v Žiline

alencek14
23. mar 2021

Dobrý deň, môj syn má dlhotrvajúci problém so zarastajúcim nechtami. Riešilo to už niekoľko pedikúrok a aj jeden chirurg, no problémy má stále. Vedeli by ste mi poradiť dobrú chirurgickú kliniku v Žiline kde bz mu vedeli pomôcť? Ďakujem

pampeli
23. mar 2021

Dobry den, v Ziline je dobry chirurg dr. Pevny, ale neviem, ci sa venuje aj tomuto.. pripadne skusili ste aj medicinalnu pedikuru alebo len klasicku?

bykaterina
23. mar 2021

@alencek14 nechty robí super dr michalicka

alencek14
autor
24. mar 2021

@pampeli Dobrý deň u dr.Pevneho sme boli je to dobrý lekár ale on mu to le obstriha a do týždňa sme boli späť. Prosím Vás kde a čo je ťa medicialna pedykura?

alencek14
autor
24. mar 2021

@bykaterina Prosím Vás kde je dr.Michalicka?

pampeli
24. mar 2021

@alencek14 myslim ze v Ziline su dve, ja mam dobru skusenost s Medicinalna pedikura Dia pri Marianskom namesti, pri Trattorii. Ma stranku aj na fb, viem ze zarastanie nechtov sa tam robi takym sponovanim, najdete to aj na fotkach, ako sa to lieci. Skuste sa napr s nou spojit, sice teraz asi nemoze mat otvorene, ale vysvetlila by vam aspon co a ako

alencek14
autor
24. mar 2021

@pampeli Tie spony mu tam chcú dať ale zakaždým sa mu palce zapália a nemôžme to stále doliecit .Dakujem skúsim tam zavolať. Pekný den

bykaterina
24. mar 2021

@alencek14 on je v poliklinike hlavnej ako je nemocnica. MM robil nechty takto 20 rokov do zadu a má to úžasné. Predtým mu to vždy trhali mäsiari

pampeli
24. mar 2021

@alencek14 Rozumiem. Drzim palce, nech to vyriesite, aby sa s tym chlapec nemusel trapit, viem ake to je.. 🍀

alencek14
autor
25. mar 2021

@bykaterina To myslíte toho ortopeda lebo som pozerala cez google a našlo mi len ortopeda?

bykaterina
25. mar 2021

@alencek14 áno on. Robil vtedy ešte v železničnej poliklinike

alencek14
autor
26. mar 2021

@bykaterina Ďakujem skúsim zavolať