Plánovaná sekcia Žilina

mimau
1. jan 2023

Ahojte😊
Chcem sa opýtať, rodila ste niektorá, plánovanou sekciou teraz v ZA? 2022. Kedy Vám dali termín? kedy sa treba ísť hlásiť? Nemal primár s tým problém? Riešili ste to aj s ním? Prvú sekciu som mala akútnu a teraz druhú mám odporúčanú, kvôli zdravotným problémom.Ďakujem krásne za odpovede 🙏🫶🏻

fallenkaa
3. jan 2023

@mimau ahoj , ja som mala sekciu v októbri. V ktorom si týždni?

fallenkaa
3. jan 2023

@mimau tiež je dôležité to , či su tie zdravotne problém reálne alebo vymyslené (nebola by si prvá ani posledná ktora chce sekciu len preto že “chce”) , tam môže mať primár problém nakoľko je zástancom prirodzených pôrodov
Ak chceš kľudne napis správu

alomka111
3. jan 2023

@mimau ja som mala naplánovanú sekciu na 1.2.2022, to sa objednas na príjmovej ambulancii, prišla som tam a primár sa má pýtal " prečo chcem sekciu?"....mne ju odporučila moja gynekologicka a všetci sa správali akoby som si to ja vymyslela... samozrejme chceli aby som rodila prirodzene.... prišli 3 dni vyvolavaciek, prepichnutie plodovej vody, no nakoniec mi 5.2. urobili sekciu

mimau
autor
4. jan 2023

@alomka111 v ZA to je normálne, preto tam ani nejdem. Ja mám odporúčanie od neurológa, mám problémy s platničkami a niekto to nerešpektuje. Pri prvom som šla normálne a skončilo to akútnym cisárskym, ten pocit už fakt nechcem zažiť.

alomka111
4. jan 2023

@mimau ja už by som do Žiliny tiež nešla, nejde o tu sekciu, ja som bola celé tehotenstvo pripravená rodiť aj prirodzene, ide o ten ich prístup, asi že keď mi dvaja lekári odporúčajú sekciu, tak to nieje len taký môj vymysel....mala som lepšie predstavy o našom zdravotníctve

mimau
autor
4. jan 2023

@alomka111 nemám slov proste. Keby ťa dali normálne a niečo by sa stalo, som zvedavá kto by si to zobral na vedomie.

gia87
14. jan 2023

Aj ja to už mám za sebou...dohodli sme sa, že skúsime prirodzene...nešlo to podľa plánu, tak sme skončili akútnou sekciou

drahomirrra
14. jan 2023

Zilina kasle na akekolvek odporucania sekcie. Im je prednejsie mat dobre tabulky pre ministerstvo v ramci % prirodzenych porodov a je im fuk, ako rodicky zmasakruju. V zivote nikdy Zilinu. Nikdy.