Ahojte, prosim poradte nejakeho dobreho pediatra sme z Cadce ale kludne by som cestovala aj dalej ak sa najde nejaky naozaj schopny kedze s mojou pediatrickou z Turzovky mam velmi zle skusenosti. Dakujem.
@gabrielikta dakujem za radu, viem ze je to tazke niekoho mimo bydliska mat, nejde mi vobec o spravanie, ja prezijem vselico kazdy sme nejaky, len dcera uz upadala do glykemickej komy, mala vsetky priznaky na cukrovku a dr mi tyzden tvrdila ze je len chora, ale ked uz doma odpadavala sli sme do nemocnice a odtial nas hned brala sanitka do MT. Takze toto uz urcite nechcem zazit
Chvália si ambulanciu, čo je v nemocnici v CA. Striedajú sa tam lekári z oddelenia. Tam su deti z rôznych obcí
@beatamarjakova ak máš všetko napísané v zdravotnej dokumentácii napísané, aj to,že pediatrička to uzavrela stále ako iba bezne ochorenie a pritom to bola cukrovka,všetky papiere aj z nemocnice(nálezy,prepúšťanie spravy) si ofoť,napíš podnet a posli na Úrad pre dohľad nad zdravotnou starostlivosťou. Ide o to,že ak pani doktorka naozaj pochytila,treba aby za to niesla následky.Pretoze spravila to raz(pri vašom dieťati),môže to spraviť 2x.Nebojte sa.
@beatamarjakova s výberom pediatra mimo bydliska je ťažké, aj napriek tomu ze existuje slobodný výber lekara.Kazdý ťa odbije že má plno pacientov.Ak máš s danou peditričkou problém(ak je to problém s vykonávaním zdravotnej starostlivosti,skus napísať na Úrad pre dohľad nad zdravotnou starostlivosťou,ak je to o správaní lekárky,vedz v každom meste sú super lekári,ale aj taký ktorých by si najradšej obišla.)treba ho riešiť,nie utekať.Prajem pekný deň.