Parkovanie v Turčianskich Tepliciach

jankapepe
23. jún 2022

Ahojte, kde sa prosím blízko kúpeľného parku dá v Turčianskych parkovať bezplatne na pol dňa? Ďakujem za rady 🙂

dilino
23. jún 2022

nie neda všetko je už spoplatnene nemôžeš nikde stať bez toho aby si si nekúpila parkovne z automatu.Pri kupalisku bolo parkovisko zadarmo ale ked otvorili mestske kúpalisko tak už sa plati aj tam prvých 10 minút je zdarma ale potom už len platiš.Bývam tu tak viem ako to chodi a policajti mestský na každom kroku.

janetinka27
24. jún 2022

@dilino ahoj a pri bille alebo tescu? kontroluje to niekto?

dilino
24. jún 2022

@janetinka27 pri Tescu sa zaparkovať da ale chodia pravidene policajti na kontrolu lebo sa našli vynaliezavci že nechceli za parkovanie plaltiť tak dostaneš pekné papuču ked tam budeš stať aj dve hodiny.A pri Bille ONI majú sbs-ktora kontroluje či zaparkuješ a ideš na nakúp alebo či s atam postaviš a bude tam auto pol dňa.

janetinka27
24. jún 2022

@dilino dakujem,to som nevedela 👍

dilino
24. jún 2022

@janetinka27 no teraz to beru veľmi prisne a pokutu platiš hned.Ti daju papuču a pokuta 100 eur ked ti ju pridu dať dole.Vynaliezavý ľudia sa chceli vyhnuť plateniu.Obchod BILLA má svoje parkovisko a sbs čo je tam ked ťa namatkovo vymakne že bude sa im zdať že to auto tam dlho stoji tak oni tiež zavolaju policiu.

dilino
24. jún 2022

A načo tam ideš na pol dňa a kedy

ira25
1. aug 2022

My sa tiež strojime do Turčianskych Teplíc na celodenný výlet s 3 hodinovým vstupom do spa kúpeľov a tiež by ma zaujímalo kde zaparkovať najbližšie k areálu kúpeľov,nakoľko bude aj osoba s barlou a cca koľko je to spoplatnené a v akom čase najlepšie tam prísť,alebo radšej vlakom?

diaura
1. aug 2022

Treba si zaplatit.. tých 60 centov na hodinu nikoho neruinuje.

zuzanockamt
1. aug 2022

@diaura Len keby tam aj boli voľné miesta, tak by si človek aj parkovné zaplatil. Niet tam nikdy kde stáť. Preto radšej už volíme iný aqua.

diaura
1. aug 2022

@zuzanockamt to je pravda. Ale cez tyzden sa to este da. Horsie je cez vikend to uz nie je miesto ani pri tescu ani na platenych.. a uprimne. Teplický aquapark sa za tie ich ceny vôbec ale vôbec neoplati. 🙂