Parkovanie pri nemocnici v prípade, ak som hospitalizovaná

katarina1579
24. mar 2021

Dobrý deň, neviete ako je to s parkovaním keď som išla k lekárovi a hospitalizovali ma. Auto mi ostalo na parkovisku, keď som odchádzala vrátnik pri bráne mi povedal, že to musím zaplatit a rychlo lebo su za mnou auta, veď som tam parkovala. Tak som zaplatila. To keby som tam tyzden, zaplatím akože 300€? Nemáte niekto skúsenosti? Ako to tam funguje? Dakujem.

katkamatka7
24. mar 2021

@katarina1579 By ma to nahnevalo, pokiaľ by som si neprečítala cennik. Okrem špeci prípadov je tam aj cena za parkovanie počas hospitalizácie, aktuálne je uvedená 10€ za deň.

nafka0483
24. mar 2021

@katarina1579 V pripade, ze podla cennika je to 300eur, tak ano, zaplatila by si 300eur.
Co sa ti na tom nezda? To auto tam stalo, zaberalo miesto, cize je jasne, ze sa za to plati. Zvyknu mat v cenniku odlisene kratkodobe (na hodiny) a dlhodobe parkovanie (na dni). V pripade neocakavanej dlhsej hospitalizacie je mozne dohodnut sa s niekym, ze prirde po auto a odparkuje ho inde, aby nestalo zbytocne na platenom.

luciachh
28. mar 2021

Mala si povedať sestrička, že parkujes v nemocnici. Pre hospitalizovaných je to zadarmo. Ja som takto bola v nemocnici minulý rok na jeseň a sestrička mi pekne odblokovala lístok a odišla som bez zaplatenia. Bola som tam dva a pol dna, inak by som platila vyše 90 eur. Proste som jej povedala ze tam parkuje, zobrala si môj lístok čosi s nim spravila a prešla som v pohode.

katarina1579
autor
28. mar 2021

@luciachh Ďakujem za info, to má nenapadlo