Chcel by som sa spýtať kde najbližšie k tedi, Tesco solinky kde je najbližšie stanovište na Kia bike prípadne na Bolt kolobežky keďže táto oblasť je pešo z mesta dosť ďaleko a potreboval by som tam ísť na nákup tak, že či niekde po blízku je tam stanovisko pre bicykle alebo kolobežky
@elleloup áno to viem, používam to akurát ja sa v tej ich mape nevyznám, samozrejme oba dopravné prostriedky využívam avšak pri boltoch je náročnejšie parkovanie napr. aj pri Aupark prípadne na hlinkovom námestí ale v tejto oblasti sa zvyčajne nepohybujem a preto je pre mňa parkovanie týchto prostriedkov v tejto oblasti neznáme
kolobezky vidam odparkovane pri moste
@kvjetecko pri ktorom? lebo nejako si neviem vybaviť, ktorý most myslíš ale ďakujem
most medzi Hlinami VI a Solinkami
Ale ved aplikácia ti ukazuje aj parkovanie, aj teba aktuálne na mape.
@sidicek pri boltoch to ale väčšinou nefunguje (aupark, plaváreň, hlinkovo námestie dokonca ani na železnici nie vždy ide zaparkovať aj keď sú tam odparkované iné kolobežky a inokedy tam ide) áno kia bike ma aj svoje stojany ale keď tadiaľ človek nechodí tak to nepozná a rovnako ani v tej mapke v apke sa nevyzná
Aha, mne to zatiaľ vždy fungovalo, ak som to dala na určené miesto v appke
Nechcete ísť trolejbusom č. 3? Kia bike máš hneď pri tých obchodoch. Na úplnom kraji čo predavajú obchody. Kúsok od tej fontány.
@lamara55 trolejbusy sú zbytočne drahé odkedy prešli na ten nový cenník drahšie ako v BA v tomto prípade Bolt vychádza lacnejšie a Kia bike je zadarmo a som nevedel, že tam je priamo ich parkovisko ďakujem
Ak zaplatite plat.kartou priamo v trolejbuse (zlty oznacovac, nie zeleny), tak listokVas vyjde lacnejsie ako v stojane na zastavke
0.65€ - 12 min. a 0.75€ je ten hodinovy a mozte stym listkom prestupit aj na ine cislo busu v tom case 🤷
Aby si použil bicykel alebo kolobežku, potrebuješ aplikáciu v telefóne. V appke sa nachádza aj mapa s ich aktuálnou polohou.