Parené/pečené/dukátové buchty - bol by záujem?

sonicc
30. máj 2020

Ahojte, skopírujem sem už existujúcu tému/otázku, keďže som z okr. Ža, nech padne na úrodnú pôdu😁

Milujem kysnuté cesto a prácu s ním, preto zisťujem záujem o kysnuté domáce buchty🙂
V BA existuje buchtáreň, má dobré ohlasy.
Čo poviete? Keby bola možnosť, objednáte si napr. na sobotný obed lekvárové buchty? 😀
Alebo voňavé dukátové buchtičky s vanilkovým krémom? Či ponúknuť návšteve namiesto koláčov prosté lekvárové buchty? Poprípade, viete si predstaviť ísť za tým do mesta ako street food?
Ďakujem za odpovede

deti95060810
30. máj 2020

Napísala si to aj do skupiny? Lebo toto konkr. nie je skupina ale plocha - fórum pre všetkých.... Ak nevieš kde je skupina - ale isto vieš ....To je dôležité aby si oslovila ľudí z mesta v ktorom žiješ...
Alebo chceš sa opýtať aj maminiek z iných okresov či by využili takúto službu ?

0silvia0
30. máj 2020

@sonicc ja osobne si myslim, ze zaujem by bol skor u mladsich rocnikov, ktori nevedia piect z kysnuteho cesta. Ja osobne by som zaujem nemala, buchty si viem upiect aj sama... A skor si myslim, ze dnes ludia maju radsej racionalnejsiu stravu ako kysnute cesto.

eliska13
30. máj 2020

@sonicc domov by som neobjednavala, ale v rámci prechádzky v meste si viem predstaviť, že by som si kupila.My tak chodíme na donut

elenka74
30. máj 2020

Ja by som objednávala, ja som za podporu reštauráciií, či menších pekární.

heleninamama
30. máj 2020

@sonicc Predávaj to blízko škôl alebo im priamo dodávaj, je to dobrá alternatíva k pizze, kebabu, fornetám.... Určite bude odbyt.
Keď som učila na gymnáziu, žiaci sladké obedy milovali na rozdiel od bulguru, kebabu, cíceru a podobných zdravých nechutností. A mnohé mladé ženy už doma také veci ani nerobia, nevedia alebo nechcú.

stefi_k
30. máj 2020

Už to existuje ako street food, muranske buchty sa mi zda.

daganov
30. máj 2020

@sonicc ja osobne si upečiem sama, ale je pravdou, že u nás buchty veľmi neobľubujeme, maximálne dva krát do roka. Ale keď je človek žije sám, alebo sú aj dvaja, neoplatí sa im robiť 6-8 buchiet, takže áno. A tiež si myslím, že by to mnohé mladé mamičky uvítali.

petulela
20. jún 2020

@sonicc ja by som si kúpila...milujem buchty