Ortopéd pre dospelých - Žilina a okolie

mishach
19. jan 2023

Prosím vás, hľadám dobrého ortopéda v okolí ZA. Naozaj dobrého. Mamina už tri roky chodí do CA ale žiadne zlepšenie. Momentálne sa jej stupňujú bolesti. Jej dr jej dáva lieky od bolesti ale nejaké riešenia, alebo čo jej vlastne je...nič. rozhodla sa pre zmenu, preto by som chcela vedieť, či nemáte reálne skúsenosti. Ďakujem

queeninthenorth
19. jan 2023

@mishach ortopéda v knm ste už kontaktovali? Obaja moji rodičia tam chodili a boli spokojni

ja_bb
19. jan 2023

@mishach Dr.Durmis v Kolečku, sice sa plati,ale pomohol mi - ja som po jednej túre mala rezave bolesti v nohe ,ortopéd iný to vyhodnotil ako jednorázová námaha.ale mne tie bolesti ostali pri určitom pohybe-do boku.po vyše roku som sa odvážila pýtať iný názor,jeho, už z rozprávania presne vedel,čo mi je a jednou injekciou to vyriešil. Orthoelite sa tuším volajú.

janka_lolo
19. jan 2023

ja chodím do PB do nemocnice, je to síce o čosi ďalej od ZA, ale výborný odborníci, moja mama prešla ortópeda v ZA, potom ďalšiu ortópedku v ZA, potom nejaký doktor tiež ani jeden jej nevedel pomôcť a všetci jej len injekcie dávali do kolena, zobrala som ju do PB a úplne iný prístup ona sama si chválila a už ju tak ani kolená nebolia ako predtým a to má 84 rokov, v kostole mala problém kľaknúť a teraz bez problémov

mishach
autor
20. jan 2023

@queeninthenorth ešte nie. Skúsime zavolat

mishach
autor
20. jan 2023

Ďakujem ♥️

dahu1983
16. nov 2023

@janka_lolo môžem poprosiť kontakt na toho ortopédia,je súkromnú? Dakujem