ORL Žilina

letinka25
22. aug 2022

Ahojte,viete mi poradiť lekára, lekárku, ktorá by nás zobrala na ORL vyšetrenie mimo miesta trvalého bydliska?Sme sa tu presťahovali a ešte nemáme všetko vybavené.Ďakujem za odpoveď.

matullienka
22. aug 2022

@letinka25 ak sa jedná o dieťa tak skúste MUDr. Dunajovec veľmi milí sú aj so sestričkou

fiirsttiime
22. aug 2022

@matullienka no tak mna naposledy hned schladili ze bez sance ze maju vela a to mam trvalý pobyt

feeewa
22. aug 2022

@fiirsttiime mna asi mesiac dozadu zobral 15 min po tom ako som zavolala… strcil ma medzi objednanych pacientov… tazko povedat…

fiirsttiime
22. aug 2022

@feeewa 🤔

panelacikova
22. aug 2022

@fiirsttiime tak to si asi jediná, ktorá má takúto skúsenosť. ani k nám sa nikdy nesprávali odmietavo. ak mali náhodou plno, do 2-3 dní sme mali termín. nikdy sme tam nečakali dlhšie ako 5 minút (keď sme dostali termín). a ako píše aj
@feeewa tak napríklad 2x sme sa dostali tak, že som šla objednať a nebolo tam práve nikoho, hneď nás aj brali dovnútra.
robia rýchlo, s citom a podľa môjho názoru aj kvalitne.

feeewa
22. aug 2022

@panelacikova ano skvelý doktor aj sestrička, ja mám veľmi dobrú skúsenosť 🙂

fiirsttiime
22. aug 2022

@panelacikova tak potom mala asi pani sestricka zly den 😄 lebo tiez som si tam volala skrz toho ze boli vychvaleny do nebies 😉

panelacikova
23. aug 2022

@fiirsttiime ja ti to nezazlievam, ale teda zatiaľ som nepočula/nečítala jedinú ponosu na týchto dvoch ľudí, si fakt prvá

drahomirrra
19. apr 2024

@fiirsttiime Nie si sama. Lekar je skvely, ale pani sestricka teda 2x prijemna nebola, rovno ma odpalkovala, ze objednat sa cez net a teda zazitok, zeby nas hned zobrali, alebo dali pomedzi objednanych: tak taky teda nemame.

ekira1
17. jún 2024

@drahomirrra nás rovno odpalkovala, že majú plno a nemajú čas 🙄 takže ani objednanie o pár dní sa nekonalo..