Hľadám opravára ktorý vie prísť zajtra pripadne stredu. Je to práčka a sušička v jednom. Ukazuje chybu OE ale filter nie je upchatý a ani hadica zalomená. Ďakujem
Na veľkej okružnej Zelgass sú takí univerzálni. Máš ju ešte v záruke? Títo mi boli pri LG sušičke kedysi a super mali diagnostiku a opravili
Skus im zajtra zavolať
LG 2v1 práčka aj sušička. Diagnostiku som robila cez telefón a vyšlo mi toto. Ďakujem
@lakebabe sme v podnájme, už ma cez 5 rokov takže nie
Inak presne tuto istú som mala aj ja co som ich volala asi pred 6 rokmi. A presne túto istú chybu mi hlásilo. Mne to robil odpad v stene. Ale radšej nech ti to pozrú. Zavolaj tam oni sú šikovní
@lakebabe čo si tam mala zle ? Mne zatiaľ nedvihaju skúsim neskôr 🙂
Ten kód je ze ti neodteka voda
Vieš čo som myslela ,ze je upchate odtekanie niečo v hadici, tak sused mi to viac krát skúšal prečistiť a nešlo to, voda neodtekala. Nakoniec sme zistili, keď mi urobili títo diagnostiku, že to je v stene, skúsil dat odtekat do vane a išlo to. Tak som zavolala toho, čo krtkuje odpad a prepchal mi to v stene ten odpad. Lebo tie zmolky zo sušičky išli do odpadu dlhé roky a sa to tam upchalo. Odvtedy to funguje super.
Ešte je jeden servis elp servis pri daňovom úrade tam mi opravovali kavovar skus ešte tam robia aj veľké spotrebiče
@lakebabe ďakujem. Mne práveže voda odtiaľ odteká lebo my máme odpad do zeme a nie steny. A keď sme tak vylievali vodu z práčky tak to tam išlo v pohode. Asi máme rovnaký druh chyby ale chyba bude niekde inde :/ skúsim zavolať veľmi pekne ďakujem
Skus on prišiel s notebookom napichol pracku na diagnostiku a za 20 minút mu ukázalo kde je problém
len drobna rada, napis aj aka znacka, ono uz moc univerzalnych opravarov nie je.