Je tu niekto koho operovali na chirurgii v Žiline laparoskopický ? Aké mate skúsenosti ? S izbou stravou a podobne ? Ďakujem
@maria1023 no mne ho dali ako urgent.lebo ako som tam lezala na zaciatku septembra s tym zapchatym zlcovodom, robili mi zakrok ERCP a chceli o par dni vybrat hned aj zlcnik…len som nemala este v poriadku krvne testy (skrz zapal co som schytala s tym upchatim), tak ma pustili domov a mala som sa o tyzden hlasit aby mi dali termin.a mam 18/10 ist na prijmovu uz.ale co som pocula tak cca 3-6mesiacov termin-ale to prideluju aj tak asi na zaklade stavu pacienta. ze co skor, co “pocka”.
este nijak 🙂 18/10 mam len prijem 🙂
@maria1023 ahoj, mna este sice neoperovali, caka ma to za 2 tyzdne, ale lezala som tam nedavno skrz iny zlcnikovy problem (upchaty zlcovod). izby su fajn, ja som stihla “vystriedat” dve. jedna kde boli 4 postele (wc na chodbe) a jedna izba kde boli 2 postele (wc na izbe). ale inak telka tam aj tam, ciste, v pohode 🙂
strava - ta bude dietna, ja som konkretne mala dietu na zlcnik, najprv len infuzky, potom tekuta strava, potom aj piskotky alebo tak 🙂 ziadna vyhra, ale tak to bolo tou dietou. chystas sa teraz niekedy na operaciu?