Dobrý večer. Máte niekto skúsenosti s operáciou (endoskopicky) karpálneho tunela v tomto zariadení? Dakujem
@vercada9 ahoj kedy po operacii sa ti vratil cit do prstov?
@modra_kolobezka na ľavej asi do týždňa a na pravej zhruba do 4 mesiacov, postupne. V októbri som bola a vo februári som si uvedomila, že už cítim 🙂
@vercada9 to su super spravy! A mozes robit nornalne vsetko tak ako predtym? Ja napr. Potrebujem pisat denne cca 6 hodin na PC, da sa po operacii aj toto zvladnut? A ruky potom netrpnu uz ani v noci?
@modra_kolobezka ľavou som fungovala naozaj hneď po týždni, len netreba namáhať veľmi ruku. No a s pravou som mala zo začiatku problémy, už pri operácii ma v nej zabolelo. Keďže som mala dobru skúsenosť s lavou, začínala som byt nervozna, prečo to pravej tak trvá. Pobolievala, síce menej ale cítila som to, prsty stále trochu trpli. Už som to chcela vzdať a konzultovať s lekárom, či nie je potrebné spraviť znovu to vyšetrenie, s tým “kopaním” (nespomeniem si ako sa to volalo😁) tak sa to začalo uvoľňovať až úplne zmizlo, po tých 4 mesiacoch. Teraz je to 100 a 1, v noci netrpnu vôbec a ta neznesiteľná bolesť zmizla, chvalabohu. Občas cítim brnenie keď mám ruku dlhsie v lakti zohnutu. Ja som šla na zákrok skoro od vypuknutia bolesti, takze tam bola veľká pravdepodobnosť ze sa to napraví.
@vercada9 manzel bol a bol spokojny.Jemu ta operacia pomohla.