Odvoz starého nábytku - Žilina

hyta
27. dec 2021

Žienky, prosím vás, poznáte firmu, alebo dákeho človeka, ktorý sa zaoberá odvozom starého nábytku? Koncom januára nám majú doviezť novú sedačku, vtedy treba uvoľniť priestor pre ňu, no manžel bude odcestovaný a ja sa musím starej sedačky zbaviť. Ďakujem vám za rady.

simca06022011
27. dec 2021

@hyta odfot do nejakej skupiny mesta a okolia napr. na fb, na bazos a pod., ze darujes a mozno si niekto pride zobrat 🙂 my sme sa zatial takto zbavili vsetkeho.

hyta
autor
27. dec 2021

@simca06022011 Ďakujem, už som to skúšala, no zatiaľ nebol záujem. Sedačka je v tvare L, na tej kratšej časti je už vysedená. Potrebujem sa jej zbaviť, no ide mi o to, aby som za odvoz nedala pomaly čo dám za novú sedačku.🙂

simca06022011
27. dec 2021

@hyta no tak ak ju nik nebude chciet, budes si musiet pomoct nejak.. manzel nech pohne rozumom, treba zohnat auto - od znamych, rodiny - nalozit a odviezt na skladku, alebo rozobrat a hodit do kufra, albeo pozicat v obi alebo niekde prives🙂 Nemusi to byt presne v ten termin, nech to spravi predtym, tak budete chvilu bez sedacky 🙂
Inak napr. stahovaci by to mohli zvladnut, mozes skusit obvolat... len to budes platit km + vynesenie/vyhodenie a netusim kolko, kde, kam...

hyta
autor
27. dec 2021

@simca06022011 Ďakujem, je už pracovný deň, tak idem skúsiť obvolávať.

ludinka
27. dec 2021

@hyta nájdi si sťahovaka a odvez , na Jánošíkovej ulici je zberný dvor

hyta
autor
27. dec 2021

@xiaomi_ Ďakujem

hyta
autor
27. dec 2021

@ludinka Viem, kde je zberný dvor, lebo sme tam už odvážali viacero vecí. Lenže sedačka je veľká, muž ide do nemocnice , takže potrebujem toho, kto to vynesie a odvezie.Ďakujem.