Žienky, prosím vás, poznáte firmu, alebo dákeho človeka, ktorý sa zaoberá odvozom starého nábytku? Koncom januára nám majú doviezť novú sedačku, vtedy treba uvoľniť priestor pre ňu, no manžel bude odcestovaný a ja sa musím starej sedačky zbaviť. Ďakujem vám za rady.
@simca06022011 Ďakujem, už som to skúšala, no zatiaľ nebol záujem. Sedačka je v tvare L, na tej kratšej časti je už vysedená. Potrebujem sa jej zbaviť, no ide mi o to, aby som za odvoz nedala pomaly čo dám za novú sedačku.🙂
@hyta no tak ak ju nik nebude chciet, budes si musiet pomoct nejak.. manzel nech pohne rozumom, treba zohnat auto - od znamych, rodiny - nalozit a odviezt na skladku, alebo rozobrat a hodit do kufra, albeo pozicat v obi alebo niekde prives🙂 Nemusi to byt presne v ten termin, nech to spravi predtym, tak budete chvilu bez sedacky 🙂
Inak napr. stahovaci by to mohli zvladnut, mozes skusit obvolat... len to budes platit km + vynesenie/vyhodenie a netusim kolko, kde, kam...
@simca06022011 Ďakujem, je už pracovný deň, tak idem skúsiť obvolávať.
dajte to sem https://www.facebook.com/groups/1659972017637242/
@hyta odfot do nejakej skupiny mesta a okolia napr. na fb, na bazos a pod., ze darujes a mozno si niekto pride zobrat 🙂 my sme sa zatial takto zbavili vsetkeho.