Odporučte gynekológa v Žiline

zufra2712
30. jún 2020

ahojte, viete mi poradit dobreho gynekologa v Ziline? Najlepsie takeho kde nemusim cakat 3 hodiny na vysetrenie? 😀 dakujem

jaja1991
30. jún 2020

@zufra2712 v Žilpe napr. dr. Tomša

zufra2712
autor
30. jún 2020

@jaja1991 a mate s nim aj osobne skusenosti?

matapo
30. jún 2020

...OK GYN v nemocnici s poliklinikou na Spanyolovej, ordinuju tam spolu Oravcova a Kyska, mozte si vybrat ci chcete aby vas osetril muz alebo zena, obaja su vyborny, doktor Kyska uplne super, ale super aj cely pristup k pacientkam aj k tehotnym. Nebudete cakat viac ako 5 minut, vezmu vas presne na objednanie, objednava sa popredu, maju peknu modernu cakaren, kde mozte nieco precitat alebo kuknut cokolvek v TV, ordinacia tiez pekna. Oni sa striedaju takze ste pacientkou oboch lekarov akoby. Nemozem sa teda absolutne na nic stazovat. sestricka tiez v pohode, rada aj pokeca, aj pomoze s nejakym infom, taka ustretova.

evittam
30. jún 2020

@zufra2712 Lani. Objednas sa presne na urceny cas.

magdiz
2. júl 2020

tiez som tsm spokojna

akasha18
10. júl 2020

@zufra2712 ahoj,tiez odporucam Tomsu. Chodila som k nemu cele tehotenstvo (rodila som 10/2019). cize som tam donedavna bola celkom casto 🙂 starostlivost z jeho strany vyborna,poradi, porozprava. 🙂 som velmi rada, ze mam konecne super gynekologa (predtym to bola Golska 🤷‍♀️ )

katarina4141
25. júl 2020

Durmis. GYNMED.
Sice je sukromnik ale bere na cas skoro presne.
+ - par minut.

oliviamae
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
oliviamae
3. mar 2023

@akasha18 ahoj, ako si sa preradila k nemu? Ja som sa tam dnes objednala na piatok a vraj ordinuje piatky ona, ale ked čítam tie recenzie na ňu tak🙈😢😢

akasha18
3. mar 2023

ahoj, ja som mala Golsku...a potom sa mi dostala info, ze tam je s nou aj lekar...tak som sa objednala na dni kedy robil on (este sa ma sestricka pytala ci nebude vadit, ze je tam lekar..hovorim ze vobec - ved o to mi slo)...a odvtedy ked sa objednavam tak vzdy sa pytam k nemu. ja som medzitym bola aj tehotna, cize aj poradne som mavala s nim. vzdy ma uz k nemu davala (co som rada). len u neho je to dost nabite...ked som sa objednavala na prehliadku minuly rok, tak mi sestricka vravi, ze u doktora za 3 mesiace a k nej za 2 tyzdne. ja som radsej pockala 🙂
golska je golska...ja uz by som k nej nechcela chodit....nikdy mi ako nijak neublizila...ale jej vystupovanie mi vzdy vadilo...