Odporučte dobrú knihu/eknihu.

maminkajanka84
1. apr 2020

Ahojte babky ,citate teraz viac knihy?mate typ ma dobru knizku najlepsie online alebo na stiahnutie? Sem s nou🤗☕🌹

iwuanka
1. apr 2020

Tazko ppvedat, nepoznam tvoj vkus. Ale za mna, moja oblubena je Mario Puzo Krstny otec. To je naozaj kniha o rodine, podpore, samozrejme mafianske praktiky.

nienna
1. apr 2020

Slávik bola super knizka, teraz sa chystam na knihu Vzdelaná 📖

luciamuzlaiova
1. apr 2020

Za mňa všetky knihy od Sebastiana Fitzeka 👍 Píše psychotrilery ale fakt pútavé a psycho 😳😅 Aj Sebastian Bjork sa mi páčil.

sunny8
1. apr 2020

Ak čítaš aj v angličtine tak ti viem poradiť 😍

radkaradix
2. apr 2020

@sunny8 Môžeš poradiť mne teda :D

lubina
2. apr 2020

DObra v anglictine bola od Michelle Obama Becoming alebo taka starsia Girl in a train (to bola krimi). Tiez to zavisi od toho, co kto rad cita...ja take biografie a literautru faktu..

jana_eyre_2
2. apr 2020

Čokoľvek od Eleny Ferrante..

sunny8
2. apr 2020

@radkaradix Rumi's daughter ❤️ alebo the 40 rules of love 🙂

radkaradix
2. apr 2020

@sunny8 Ďakujem! Nemáš to náhodou na predaj? Ak máš doma prečítané a chceš posunúť ďalej 🙂

sunny8
2. apr 2020

@radkaradix Rumi's daughter mám Len pdf a tamtú druhu mám doma aj prečítanú ju mám ale nie je na predaj 🙂

erika9576
10. apr 2020

Ahojte. Ja milujem všetky knihy, ktoré sú fantasy a zároveň aj romantické. Tie dokážem mať prečítané aj do dňa 🙂

stanulienkat
10. apr 2020

Hosseini: tisice ziarivych slnk

juliet86
10. apr 2020

stephen king. murakami. houllebecque

katka8
10. apr 2020

Šlabikár šťastia od Baričáka mám rozčítaný, baví ma.

mimano
14. apr 2020

@maminkajanka84
Ahoj, doporučujem knihy od M.J.Arlidge. Naj, naj: Ľúbi ma, neľúbi ma. Jeden musí z kola von. Pri ich čítaní zabudnete na voľný čas pre iné akcie a zabudnete aj na svoje povinnosti.

mimano
14. apr 2020

Ahoj, doporučujem knihy od M.J.Arlidge. Naj, naj: Ľúbi ma, neľúbi ma. Jeden musí z kola von. Pri ich čítaní zabudnete na voľný čas pre iné akcie a zabudnete aj na svoje povinnosti.

anega79
17. apr 2020

Pozri si moj album knihy, tie ktore v poslednych mesiacoch som precitala. U mna teraz v kriminalkach cislo 1 Robert Bryndza