Ahojte, vedeli by ste mi poradiť kto by mi vyšetril dvojročného syna, ide o komplexné očné vyšetrenie, najlepšie aj nejaká súkromná klinika kde nás zoberú hneď, je jedno koľko to stojí, len aby boli dobrí.
Oblasť severného Slovenska
Ďakujem pekne ❤️
@deti95060810 nie je to v Martine? Tam som už volala, ale až na marec nás vedia objednať, my to potrebujeme čím skôr. Ale ďakujem ❤️
spinn v RK
@agentka017 vďaka 🙂ale tam berú deti až od piatich rokov
Mudr. Strnadova Zuzana v Ziline to je vyslovene detska lekarka ocna https://medicom.sk/obj/ok/, teraz objednavanie funguje tak, ze sa cez net objednava tak tyzden dopredu, treba rano o 7,00 pozerat terminy. skuste si tam mozno aj zavolat..Teraz som si tam vsimla, ze niekto im odhlasil na zajtra akurat , takze skuste pozriet, zaregistrovat sa a tuknut na ten termin, alebo zajtra rano ked daju novy termin na buduci tyzden....vela stastia. Este je sukromna ocna Vicom tiez v Ziline, ale neviem ci beru aj deti, myslim, ze nie...
v Za je Mudr. Tatiana Zelníková..... je to len detská očná lekárka. Neobjednáva sa, len v týchto časoch neviem ako to má zariadené.... Zavolaj sestričke.
@deti95060810 ďakujem, skúsim zavolať 🙂
@deti95060810 pre boha len Zelníkovú nie. Má veľmi milú sestričku, vlastne aj ona je milá ale o odbornosti už pochybujem.
UVEA - Vrútky