Neviditeľný strojček Invisalign - Žilina, Martin a okolie

maminkadeticiek
10. aug 2022

Ahojte,
Hladam zeny,ktore maju skusenosti s neviditelnym strojcekom v tejto lokalite.Najdu sa tu take?Rada by som ziskala odporucania na konkretne kliniky a vase skusenosti.DAKUJEM

kikka95
10. aug 2022

@maminkadeticiek Ahoj, pošlem ti správu. 🙂

maajka83
11. sep 2022

@maminkadeticiek skus do dentomy zavolať.

sany944
1. aug 2023

@kikka95 ahoj môžem aj ja poprosiť?

maminkadeticiek
autor
1. aug 2023

Uz mozem aj ja odporucit.Chodim k Poprocke do KM vsetko super a dobra cena,super starostlivost aj dostupnost a zuby sa mi rovnaju presne podla planu.

kikka95
11. aug 2023

@sany944 Mudr. Poprocká. Ja som tiež spokojná aj s cenou aj s prístupom pani doktorky.

lenkapple
22. okt 2023

@maminkadeticiek
Dobrý deň, prosím Vás mohli by ste mi dat bližšie info k nevidielnemu strojčeku u pani doktorky Poprockej? Aká je cena za strojcek, akú značku strojčeka ponúka a ako dlho ste čakali na termín vstupnej konzultácie? Ďakujem veľmi pekne 🙂

lenkapple
22. okt 2023

@kikka95
Dobrý deň, prosím Vás mohli by ste mi dat bližšie info k nevidielnemu strojčeku u pani doktorky Poprockej? Aká je cena za strojcek, akú značku strojčeka ponúka a ako dlho ste čakali na termín vstupnej konzultácie? Ďakujem veľmi pekne 🙂

maminkadeticiek
autor
22. okt 2023

@lenkapple 3000 cena celeho strojceka,plus 300 eur retencny strojcek,strojcek sa plati postupne.300 eur vypracovanie liec.planu+1800 dlahy+poslednych 900 eur jej mozes dat po castiach kedykolvek pocas liecby.No a pracuje a Invisalign,iny neviditelny ani nepoznam.Na prvu konzultaciu som cakala cca 3 mesiace myslim.

lenkapple
22. okt 2023

@maminkadeticiek
Ďakujem pekne za info, skúsim sa jej ozvat. Neviete, či berie nových pacientov? Sú aj rôzne iné značky ako Spark, Nevident,...Invisilign je najznámejší 🙂 prosím Vás koľko ste asi čakali na strojček od prvej konzultacie?

mooonika1975
22. okt 2023

@maminkadeticiek je neviditeľný Spark

mooonika1975
22. okt 2023

@lenkapple my sme čakali od prvej konzultácie rok, na nervy, ale teda nie u Dr. ktorej sa pýtaš, my v Trenčine . Ale to bolo tým, že nebrali nových, tak sme si relativne museli počkať. Majú strašne plno a ešte som tam nebola s tým, že by som tam bola sama. Stále tam je dosť pacientov - detí. Náš nosi Spark. Nechcel Invisi

sany944
28. okt 2023

@maminkadeticiek mohla by som ti zavolať? Chcela by som sa pár veci opýtať osobne. ☺️