Ahojte mamičky vedeli by ste mi poradiť kde presne ordinuje pani doktorka Orvanová?Malo by to byť niekde pri ŽSK.Nemá niekto jej presnú adresu? Ďakujem za odpoveď 😉
@jamelovka nie,už je presťahovala niekde
@jamelovka tam uz nieje, je pri VUC hned oproti v rodinnom dome suvorovova tusim je to 23 ale na plote ma tabulku to najdes raz dva
@barboritta
@bykaterina to su mi novinky 🙂 pred pol rokom nas vyradila tak našťastie ju už riešiť nemusím. Tak sa ospravedlňujem ze neaktuálne info 🙂
@barbie1981 skočila si moju foto 🤪😂
@bykaterina jasne nech pomôžem
@barbie1981 ďakujem za odpoveď.
Prosím, viete mi niekto dať kontakt do ambulancie? Ďakujem
@6misika6 ahoj telefonny kontakt zostal ten istý 041/7634411
Caute, neviete mi povedať ako to teraz funguje na tej novej adrese? Je tam čakáreň? Stále je to tak že sa zapisuje na papier kto skôr príde? Vyžadujú niečo? Covid testy rodičov?
@mirkaboz je tam aj čakáreň je to v dóme hneď na prízemí. Či vyžaduje test si tam zavolaj Lebo sme v čiernom okrese možno bude chcieť 🤷
@bykaterina ďakujem 🙂
@barbie1981 ďakujem veľmi pekne
@bykaterina prosím ta chcela test? Máme tam ísť v utorok
@gladiola28 zavolaj si v pondelok nakoľko sme v čiernom stále. Žiaľ Inak neporadim
@gladiola28 prosím ťa dá sa tam zaparkovať autom, ideme vo štvrtok.
@hlucia netuším naposledy som bola v starej ambulancii
@hlucia dá sa v pohode na ulici je to pri vúc len aby si mala drobné do automatu
@bykaterina ďakujem pekne
Dobrý deň pani doktorka berie aj detí , alebo len dospelých. Je k nej potrebný aj sprievodný lístok? Velmi pekne ďakujem za info.
@erika1158 deti berie a áno treba lístok
Ďakujem veĺmi pekne. A ako ste s ňou spokojní?
@erika1158 tak vo viem ona je dosť vychytana dr
Este raz ďakujem
Nemáte na ju prosím číslo do Žiliny, lebo ja mám ešte staré.... 041/7634411
@hajka10 číslo si nechala stare
Ďakujem krásne, tak bude. Ešte skúšať ďalej 🙂
Poliklinika na Hálkovej, vedľa policajtov, 1 poschodie 🙂