Dobrý deň, vedel by niekto odporučiť nejakú neurologickú ambulanciu v Žiline pre partnera 24r. všeobecná lekárka mu povedala nech si niekoho nájde lebo má poškodené stavce a zjavne mu niekde tlačia na nejaký nerv, lieky nezaberajú ani injekcie, tak treba názor neurológa a najlepšie čo najskôr. Ďakujem za každú radu, každú recenziu.
@tulipanik12 Dr. Labaj už dávno nemá kapacity brať pacientov 🤷♀️ Chodí k nemu celá Žilina, Terchová, Bytča, Kysuce, Orava, Považská Bystrica, Trenčín... Platí sa aj obstrek, infúzia, MR... Skús u Dr. Karašinská, prvovyšetrenie 150 €
v celom Žilinskom kraji je problém zohnať neurológa. Hľadám pre mamu už dlho a nič. Jediná možnosť je to centrum v Oščadnici, ale tam ťa aj za vyšší poplatok objednajú tak minimálne za 2 mesiace.
SpinteQ teraz otvorili aj neurologickú ambulanciu pre dospelých - podľa informácii majú ešte voľné termíny. Je to súkromná ambulancia, ale dôležité je, že ešte berú pacientov. 🙂
@luciazahornadska super, idem to popozerať, ďakujem
@luciazahornadska ďakujem krásne 🥰❤️🍀 objednali mi ho na 30.9. 🥳 ďakujem 🥰
@sonka17 ahoj,ja osobne chodím k MUDr.Lojdlovej na Bratislavskú, no nie najlepšie hodnotenia ľudí má a je už strašne stará a dlho jej to trvá.Ale počula som,že súkromný MUDr.Labaj na Komenského ulici je dobrý,no platí sa tam vstupný poplatok 100e a potom za každý úkon,ale myslím,že je schopný ťa vziať do cca 2 týždňov,kdežto všade inde sa čaká min.3 mesiace.