Dobrý deň. Odporúčite mi najlepsieho zubára v Žiline poporipade v blízkom okolí ? Tak aby mal vztah k deťom a rešpektoval ľudí, ktorý maju strach ? Ďakujem.
Dr mojak on je úplne super. Veľmi dobrý prístup.
Planeta dental. Aj pre deti, chodím so synom. Úžasná pani zubárka.
Keď vidim tie ceny vstupných prehliadok, to fakt si musim platiť za zubara ? Lebo ked si vezmem so sebou aj deti, len za vstupne prehliaky zapltim 140€🫣🫣🫣
Ale ďakujem, asi ostanem tam kde som aj keď teda budeme musieť cestovať
Medhouse
Za vstupnú prehliadku platíš u nového zubára, pretože vstupnú prehliadku ti preplatí poisťovňa iba raz za život. Keď ideš s deťmi prvýkrát, tak oni vstupnú prehliadku neplatia (náš neplatil). Ale ja som išla od iného zubára a ja som za seba platila
tie ceny to je tu hrozne ja som sa prestahovala do ciech a vsetko preplaca poistovna platim len za dentalnu hygienu a tu tiez preplaca do 70%, normalne nechapem teraz tie sumy co tu na slovensku mame 🤯🤯🤯
Sk Dental blízko Národnej ul., my sme mali vstupnú prehliadku(4ludia) zadarmo,.mali vtedy akciu pre nových pacientov 🙂 majú aj pohotovosť pracovné dni do večera a cez víkend. Ceny nemajú také vysoké hodnotím skôr ako priemerné. Ako poistencovi Dovery mne a deťom vracajú časť sumy za ošetrenie a hygienu, preventívne prehliadky nám hradí Dovera úplne👍
@evelynmozagalega pridavam sa robili mi aj mostík aj chirurgický osmičky s super
I lovec dent
ja som za maleho neplatila vstupnu preventivku (bol prvykrat v zivote u zubara) DENTISTREE, islo to cez poistovnu
Zubná pohotovosť SK Dental, sme tam všetci štyria a lepšieho zubára sme ešte nemali. So zubami robia až zázraky. Ale zadarmo to nie je 🤷♂️
Jednoznačne I Love Dent, 10 rokov tam chodím a som maximálne spokojná so všetkým - prístup, profesionalita, všetko. Ani neverím, že sú u nás takí dobrí zubári. Samozrejme tomu zodpovedá aj cena, ale stojí to za to.