Najlepší zubár v Žiline

20. mar 2024

Dobrý deň. Odporúčite mi najlepsieho zubára v Žiline poporipade v blízkom okolí ? Tak aby mal vztah k deťom a rešpektoval ľudí, ktorý maju strach ? Ďakujem.

evelynmozagalega
20. mar 2024

Jednoznačne I Love Dent, 10 rokov tam chodím a som maximálne spokojná so všetkým - prístup, profesionalita, všetko. Ani neverím, že sú u nás takí dobrí zubári. Samozrejme tomu zodpovedá aj cena, ale stojí to za to.

bykaterina
20. mar 2024

Dr mojak on je úplne super. Veľmi dobrý prístup.

snehulak77
20. mar 2024

Planeta dental. Aj pre deti, chodím so synom. Úžasná pani zubárka.

autor
21. mar 2024

Keď vidim tie ceny vstupných prehliadok, to fakt si musim platiť za zubara ? Lebo ked si vezmem so sebou aj deti, len za vstupne prehliaky zapltim 140€🫣🫣🫣

Ale ďakujem, asi ostanem tam kde som aj keď teda budeme musieť cestovať

kitties
21. mar 2024

Medhouse

snehulak77
22. mar 2024

Za vstupnú prehliadku platíš u nového zubára, pretože vstupnú prehliadku ti preplatí poisťovňa iba raz za život. Keď ideš s deťmi prvýkrát, tak oni vstupnú prehliadku neplatia (náš neplatil). Ale ja som išla od iného zubára a ja som za seba platila

lenagawel
23. mar 2024

tie ceny to je tu hrozne ja som sa prestahovala do ciech a vsetko preplaca poistovna platim len za dentalnu hygienu a tu tiez preplaca do 70%, normalne nechapem teraz tie sumy co tu na slovensku mame 🤯🤯🤯

dasenka26
23. mar 2024

Sk Dental blízko Národnej ul., my sme mali vstupnú prehliadku(4ludia) zadarmo,.mali vtedy akciu pre nových pacientov 🙂 majú aj pohotovosť pracovné dni do večera a cez víkend. Ceny nemajú také vysoké hodnotím skôr ako priemerné. Ako poistencovi Dovery mne a deťom vracajú časť sumy za ošetrenie a hygienu, preventívne prehliadky nám hradí Dovera úplne👍

lakebabe
23. mar 2024

@evelynmozagalega pridavam sa robili mi aj mostík aj chirurgický osmičky s super
I lovec dent

monny222
25. mar 2024

@lenagawel tu tiez preplaca vela toho poistovna... ale su tam limity

monny222
25. mar 2024

ja som za maleho neplatila vstupnu preventivku (bol prvykrat v zivote u zubara) DENTISTREE, islo to cez poistovnu

ekira1
9. apr 2024

Zubná pohotovosť SK Dental, sme tam všetci štyria a lepšieho zubára sme ešte nemali. So zubami robia až zázraky. Ale zadarmo to nie je 🤷‍♂️