Nadštandard v pôrodnici Žilina

katka388
14. aug 2021

Ahojte baby prosím vás ktorá rodila teraz v Žiline a mala nadštandard za 35e čo obsahuje ?viem že je na 3 poschodí ja som mala pred 5 rokmi apartmán ďakujem

deniky
17. aug 2021

@katka388 je tu skupina pôrodnica Žilina skús tam napísať ,tam sa skôr niekto ozve 🙂

evusiik
17. aug 2021

@katka388 ja som bola pred 3r, je to normálna izba kde máš tiez svoje súkromie, návštevy mohli chodiť na izbu , akurat kúpeľňa a WC boli spoločné so všetkými jednotkami na nadstandarde,ale keď som bola ja,bolo plno a ani raz som sa tam s nikým nestretla🤷🏽‍♀️😊na izbe mas chladničku, kanvicu ,jedlo nosia tiež na izbu aj vsetko potrebné pre bábätko, nemusela som kvôli nicomu za nikým chodiť ja sama,aj mlieko pre babo automaticky nosili sestričky z novorodeneckeho

fifina75
20. aug 2021

@katka388 ja som tam bola pred rokom okrem spomínaného je tam aj TV

sasha_86
22. aug 2021

@katka388 nadštandard za 35 sa líši od toho za 70 že je menší a WC je na chodbe spoločne. Tie za 35 su len 4 cize WC zdieľať akoby zo 4 ženami, bola som aj v apartmáne tesne pred pôrodom a už počas pôrodu apartmán nebol a bola som v nadstandarde za 35, na WC som nestretla nikoho. Apartmán je super ak nie si priamo zo Žiliny a teda muž môže prespať s Tebou, ale inak vybavenie je rovnaké TV, ladnicka , návštevy atd. Sestričky su rovnaké v apartmánoch aj nadstandarde takze keď má niektorá zlý deň je jedno v ktorom si :D ak sú samozrejme voľne keď porodis, veľa šťastia.