Neviete prosim ci dnes 20.4. pracuje ocna Javorkova? Neviem sa ku nej dovolat. A ci berie akutne stavy. 2 rocna dcerka ma nieco na ocku potrebujem, aby sa na to niekto pozrel, ale dostat sa ku detskej ocnej v ZA je nemozne. Dakujem
@monqy ahoj prosím ta zhánam na nu cislo a nemozem najst.posles mi prosim?dakujem
@karabashka ahoj posielam ,ale ver mi že sa nedovolas. Volala som tam každý deň milión krát a nikdy má nezdvihli. Musela som tam ísť osobne.
Javorkova -041/507 15 12
Objednať sa máš od 14nastej hodiny telefonicky a od 10tej osobne
Ahojte, viem, že je to už staršia konverzácia, no skúsim.. Dostali ste sa niekto s dieťatkom na vyšetrenie k pani Mudr. Javorkovej? Aký má prístup k deťom, je trpezlivá?
Ďakujem za odpoveď
@margaretka111 ahoj ,ja som tam zo synom bola a uplna paráda. Môžem určite odporučiť.
@monqy ďakujem krásne za info
@monqy a prosím stále platí, že tel. objednanie až po 14hod.?Ja som volala už asi 15x a buď obsadené alebo nedvíhajú 🙈 ale budem skúšať ďalej
@margaretka111 ja som sa tam nikdy nedovolala 🙈 vždy som išla osobne
@monqy oh no budem musieť aj ja ísť 🤦♀️
Ďakujem za radu 🙏
@margaretka111 to je najlepšie ,lebo tam sa naozaj nedá dovolať 🙈
Vidím, že vlákno je aktívne, prosím, ordinuje doktorka v budove Medhouse pri nemocnici, či v poliklinike na Bratislavskej? Potrebujem ísť s dcérkou na vyšetrenie. Ďakujem.
@andreaiva a Vám dala termín? Lebo mne povedala, že nových neberie 😕, asi 3-4 týždne dozadu
Dobrý deň! Aká je pani doktorka? Mám ísť k nej. Je to dobrý odborník? Aké máte skúsenosti? Môžete aj IP. Ďakujem
Ahojte, snad mi tu niekto odpise, som objednana ku nej, len ja trubka som si zle zapisala datum pretoze to vychadza na nedelu, zdvihat ma nezdviha a ked tam skocim osobne vedia mi to v klude povedat? Nevyrazia ma že nemaju cas?
@daniela823 ahoj, my sme sa k nej vôbec nedostali, tak neviem poradiť.
@telly4 potrebujem tam ísť aj ja a nemôžem sa tam cely deň dovolať ,skúšam dve čísla dookola a nikto má nedvíha.
Vy ste sa nakoniec dovolala ?