Dobrý deň. Chcem sa spýtať máte skúsenosti s pani doktorkou Moravcikovou? Zväzujeme tuto doktorku pre naše budúce bábätko. 😊
Neviem čo je pra vás podstatné pri pediatricke, ale Dr Moravčíková je úplne super. Je to odborník na vysokej úrovni, poradí, pomôže. Ale naozaj berie len svoj spád, takže ak pod ňu patríte je to super ak nie tak vás na 99% nezoberie.
Taktiež som ju chcela pre svoje dieťa ale nezobrala nás, že má plno jedine podľa rajonu ako je spomínané od pani vyššie
Nás zobrala aj keď k nej nespadame. Oslovila som ju ale pred vyše rokom. A je milá, odporúčam tiež, ale zatiaľ sme neriešili nejaký extra problém. No keď sa jej niečo nezdá, tak pošle ziadanku k ďalšiemu doktorovi pod ktorého spadá daná oblasť
Co som zila v ziline som pod nu presla od pani doktorky ked koncila a mozem povedat velmi mila a ochotna doktorka niet ani kriveho slovka na nu povedat. Bola som prvorodicka a vsetko co som potrebovala poradila vysvetlila... Ako ustretovost velka z jej strany. A co si pamatam aj ordinaciu mala velmi pekne zariadenu cize dietatko sa tam citilo ozaj dobre. Mne mala ani neplakala ked sme tam sli...
Aj ja ju mám. Bola som sa jej pytat keď som bola asi v v piatom mesiaci a odmietla ma. Potom som jej písala ešte raz už v 9 mesiaci a na moje veľké prekvapenie ma zobrala. Zrejme sa jej v Tom mesiaci nahlásilo malo žien z jej regionu, tak mala nejaké miesto. a som spokojná ale tiež som zatiaľ žiaden problém s malou nemala
Mám skúsenosť, že keď sme ju zvažovali my pre bábätko, tak nás odmietla s tým že ma plno a berie pacientov už len podľa rajónu, takže sme sa nedostali 🤷♀️ To bolo pred rokom aj nieco