Ahojte, chcela by som vás poprosiť o skúsenosti a postrehy s doktorom Lánim v Žiline. Ďakujem.
@relka303 joooj ďakujem za odpoveď, ja som si už myslela, že buď sa všetky boja o ňom niečo napísať alebo tu ani žiadna jeho pacientka nie je 😂
No ja to mám o to horšie, že mám z lekárov a ľudí v uniforme strach a možno až príliš veľký rešpekt. Ale tak s mojou hanblivou povahou by som prijala lelára, ktorý by bol iniciatívnejší a zdieľnejší ohľadom vysvetľovania a tak 🙄 ale inak spoko...
@relka303 presne, čakala by som, že sa mi vyjadrí ku všetkému a poriadne vysvetlí a nie len útržkovito poznamená niečo. Naposledy som pri odbere na cytológiu dosť zakrvácala a z neho nevyšla jedna súvislá veta s vysvetlením. Keby tam nebola sestrička, tak ja neviem 🤷♀️ ja tam chodím od 18tich, ale posledných 5 rokov som tam nebola vôbec. V auguste minulého roku ma tam dostal až pozitívny baby test a teraz teda chodievam pravidelne do poradne 😊 no tak to držím palce, nech sa čoskoro podarí 🤞 len potom rátaj so samoštúdiom o priebehu tehotenstva, lebo od neho sa nič poriadne nedozvieš 🤣
@rakso Ďakujem a tebe gratulujem a nech ti to dobre dopadne. Kedy máš termín? Nechápem prečo tak ťažko komunikuje. Je to take zvlastne. A nevieš aký má názor na očkovanie cov, ja nie som a nerada by som aby ma do toho niekto tlačil ked chcem male alebo tak viem ze niekde keď nie si tak sa správajú horšie a dajú to pocítiť. A na sestru co hovoríš?
@relka303 ďakujem krásne 🤗 termín mám v polovici apríla. No vieš čo, ja som sa dala zaočkovať, takže toto som vôbec neriešila. Ale pýtala som sa ho na 3. dávku a povedal, že mám počkať až po pôrode. Lenže v januári som chytila covid, takže už neriešim vôbec 🤣 ja si myslím, že očkovanie nerieši a ku všetkým pacientkám sa správa rovnako, teda bez veškerej trpezlivosti na vysvetľovanie 😅 ja už niekedy sa ho normálne radšej ani nič nepýtam, lebo mám pocit, že ho moje otázky obťažujú 🙄
Sestrička je fajn, s ňou si rada pokecám a aj posrandujeme. Kedysi tam mal takú starú sestričku a tá teda bola vyslovene že nesympatická. Teraz je to 100 a 1.
Tak super, asi sa sprava fakt podľa nálady, hihi 😁 Tak si ešte užívaj posledné dni tehu, nech ti pôrod dobre dopadne a bábo je zdravé 🤰😊
Mudr. Lani radšej nie, jednanie s pacientkou bez úrovne. Komunikácia nulová.
Ja som tiež bola u neho, ale radšej som odišla.. Vôbec som nebola spokojná, hlavne ked som potratila a jeho profesionalita a komunikácia nula bodov.
@rakso ahoj, pocity také zmiešané z doktora, raz tak raz tak, asi podľa toho ako sa vyspí sa správa hihi. Ty máš z neho aký dojem? Ak chces napíš správu.