MUDr. Ján Paučin - gynekológia a pôrodníctvo Žilina

michaelasimca
14. mar 2023

Dobry den, prosim vas co hovorite na gynekologa doktora Paučina zo Žiliny?
Vsetky recenzie co pozeram su niekolko rokov stare. Ako to s nim je teraz?

t1nusa
14. mar 2023

@michaelasimca začala som k nemu chodiť tento rok, podľa mňa je veľmi precízny, príjemný a profesionálny odborník, nemá problém odpovedať na akúkoľvek otázku, pri každom vyšetrení všetko pekne vysvetlí, pri kontaktovaní emailom vždy ochotne poradí, sestrička je tiež veľmi milá a celá atmosféra ambulancie je veľmi príjemná a priateľská ☺️ za mňa zatiaľ samé plusy

nedielka
14. mar 2023

Je to môj 4ty gynekológ a vrelo odporúčam.

kris_tin257
15. mar 2023

Ja som k nemu chodila niekoľko rokov, úžasný lekár skvelý prístup veľmi ľudský, pomohol mi pri problémoch nič nezanedbal. Sestrička rovnako skvelá, ešte keď som sa presťahovala do BA a aj otehotnela tak som stále k nemu chodila nechcela som sa ho vzdať 😊 až v druhom trimestri som menila za lekára z BA

maminkadeticiek
15. mar 2023

Je to moj gynekolog.Som unho uz roky.Riesila som s nim tehotenstva aj bohuzial potraty,aj zdravotne problemy,skratka nielen "jednoduche temy".Vzdy ukazal maximalnu odbornost,pedantnost,vzdy siel naozaj do hlbky problemu,nikdy nic nezanedbal,velmi ludsky a spolahlivy.Ma kvalitne sono,krasne priestory.Kazdej pacientke sa vzdy na maximum a ochotne venuje.Az tak,ze si u neho velmi casto v cakarni posedim,to je jedine minus,sestricky mali vzdy co robit aby ho umanazovali 😁 ale vzdy mam istotu ze aj mne sa bude venovat rovnako precizne.Ma v ambulacii priamo aj pasy,takze tehotne nemusia chodit v zavere do nemocnice,vie sa venovat az do porodu.Absolutne odporucam.

michaelasimca
autor
15. mar 2023

Dakujem vam krasne za komenty, velmi mi to pomohlo 😁

michaelasimca
autor
15. mar 2023

Este otazocka. Najdem ho na tejto adrese a cislo je tiez aktualne?

t1nusa
15. mar 2023

@michaelasimca číslo áno, čo sa týka adresy mala by byť tiež správna - vedľa ambulancie je tuším Uniqa a oproti obchod Žirafa

mtn112233
15. mar 2023

@t1nusa
@nedielka
@maminkadeticiek prosim vás aj ja už dlhšie zvažujem že by som k nemu chcela chodiť, on je súkromný? Platí sa niečo/všetko? Ako to je s nejakými poplatkami? Ďakujem

michaelasimca
autor
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
michaelasimca
autor
15. mar 2023

@t1nusa dakujem

michaelasimca
autor
15. mar 2023

@mtn112233 napisal mi, ze poplatok za registraciu 99€. Zatial..

mtn112233
15. mar 2023

@michaelasimca tak to je celkom dosť teda, pokiaľ by to mal byť jednorazový poplatok tak ešte to stojí za zváženie ale ak sa plati u neho aj za ostatne veci, vyšetrenia..

maminkadeticiek
15. mar 2023

@mtn112233 Ano plati sa unho navyse niektore ukony,ale nic nehorazne.Ale najprv si prever ci ta vobec bude moct vziat.

mtn112233
15. mar 2023

@maminkadeticiek Samozrejme preverim 🙂

t1nusa
15. mar 2023

@mtn112233 ja som tuším nemala žiadny poplatok za registráciu o tom počujem prvýkrát teraz, ako píše
@maminkadeticiek niektoré poplatky sú navyše, ale nie sú to nejaké hrozne sumy, ja som tuším platila navyše zatiaľ len za sono keď mi robil dodatočne a vitamíny, ktoré od neho odoberám ☺️ nastúpila som k nemu koncom minulého roka a to mi písal že sa mu uvoľnilo jedno miesto a môže ma zobrať, ako to ma teraz netuším ☺️

foxandswan
16. mar 2023

Ja k nemu chodím a pýta si za pásy 15€ 🙈 ale sú dobrovoľné, nemusíš na ne chodiť .. inak som tiež spoko, môj druhý gynekológ, druhé tehotenstvo..

michaelasimca
autor
16. mar 2023

Caute baby a za kazdu kontrolu sa neplati? U mojho sa platilo. No mna dnes zaregistrovali ako novu. Takze beru zase, ale pocet pacientiek neviem .

fallenkaa
17. mar 2023

Ja som k nemu chodila cele tehotenstvo a okrem glukózy pred testom ktorý sa robí v druhom trimestri som nikdy nič neplatila, ani pasy, na tých som bola 2 či 3x
Možno záleží aj od poisťovne
Ja som
Vszp

lulka321
17. mar 2023

@michaelasimca ja k nemu chodím už pomaly 10 rokov. Ja si u neho dávam robiť rozšírenú cytologiu a za ňu platím 30€ + 5€ za sklíčka. Keď som bola tehotná, tak som si platila sono 10€ (ale marí sa mi, že nie každé) a na pásy som k nemu tiež chodila a platila som 10€ alebo 15€. Ale ja mám Dôveru, neviem ako to majú druhé poisťovne. Taktiež beriem od neho vitamíny a vychádza to u neho lacnejšie. To je asi všetko 😊

ema198
17. mar 2023

@michaelasimca no ja som u neho 10 rokov neplatí len za lepšiu cytologiu ale teraz mi to VŠZP preplatila celé. Za mňa maximálna spokojnosť.

michaelasimca
autor
18. mar 2023

Dakujem vam dievcata. Ja mam Union, tak som zvedava co budem platit. Ale tak platila som aj u mojho doterajsieho gynekologa...

blunka
18. mar 2023

@michaelasimca nebudeš banovať. Ten poplatok vstupný stojí za to.
Ja som tam prešla pred pár rokmi (odhadujem 7-8 rokov). Odvtedy ale mám 2 deti, takže som bola tam množstvo krát. Okrem dlhšieho čakania v čakárni, aj na termín preventívky je všetko super.
A čo platím - nie je nutné.
Platila som pásy (môžeš chodiť do nemocnice zdarma, bol február a mne sa po tých zmrzlých cestách nechcelo bežať do nemocnice a späť s výsledkom). Možno nejaké 2 € pri preventívke som platievala. Rozšírenú citológiu nemusíš chcieť.
Čiže keď nechceš nič navyše - tak nebudeš platiť skoro nič navyše.
V podstate buď rada že ťa zobral.

michaelasimca
autor
18. mar 2023

@blunka hej hej som rada. V podstate som si ho vybrala podla recenzii a skusala to uz minuly rok v oktobri. Vtedy mi povedal, ze ma plno. Kedze som mala perfektneho gynekologa v Trnave, chcela som aj tu v Ziline. Tak som pockala a skusila zase. A uz ma zobral. 😁 Poplatky su v pohode. Ked bude taky dobry ako moj predchadzajuci, tak mi to nevadi.

mama2024
29. jún 2023

@michaelasimca ahoj. Prosím ta ako si s ním spokojná? Pripadne viete odporučiť Dr v ZA?

sisa5987
30. jún 2023

Dobrý deň, chcem sa Vám veľmi pekne poďakovať za profesionálny prístup ku mne ako k pacientke, maximálne som spokojná a všetkým ženám len odporúčam, rada ku Vám chodím a teším sa na ďalšiu preventívnu prehliadku u Vás pán MUDr. Ján Paučin, ďakujem ešte raz veľmi pekne.

sisa5987
30. jún 2023

Príjemnú letnú dovolenku Vám želám aj Vašej milej sestričke, rada ku Vám chodím

blunka
30. jún 2023

@sisa5987 😀 😀 😀 😀 😀 ty čo si si dala do nosa ? Keď vytriezvieš sa zasmeješ.

maminkadeticiek
21. jún 2024

Pan doktor je naozaj velky odbornik,ochotny,velmi mi pomohol.Ale to cakanie v jeho ordinacii je neznesitelne.Sestricky mal vacsinou fakt skvele,najlepsie pristupom ake som zazila,ale napriek veskerej ich snahe manazovat ho a jeho cas to nikam nevedie.Mne to uz niekedy pride ako bezohladnost.Chodim k nemu uz roky rokuce.

fallenkaa
22. jún 2024

@maminkadeticiek ja k nemu tiež chodím a tiež čakám, neriesim, 1-2x do roka to vydržím , ak ma mať top starostlivosť v Žiline
Stačí že prídu dve neobjednane ženy , akutne stavy alebo niečo komplikovane a hneď sa celý program posunie

maminkadeticiek
22. jún 2024

@fallenkaa To mas pravdu.Je to hrozne to cakanie,ale odpustam to lebo je skvely.