Dobrý deň. Prosím Vás vedeli by ste mi poradiť, do ktorej škôlky mám dať prihlášku? Moje dieťa bude mat 3 roky vo februári a volala som do 2 škôlok. Na Hajiku mi povedali, že sa nemusím ani snažiť dávať prihlášku, že mi ju hneď zamietne a Závodie, že môžem skúsiť ale že je to malo pravdepodobne že by mi ju vzali. Máte skúsenosť s nejakou škôlkou kde by bola šanca že mi ju vezmú? Neviem ktoré škôlky ešte obvolat aby ma neposlali hneď kade ľahšie. Ďakujem pekne
Od septembra asi nikde. Treba si dať nástup od februára a potom obvolat niekedy v decembri všetky škôlky. Veľakrát sa v zime uvoľnia miesta
@janakomancova zdravím, my sme z Hajika. Preto som obvolala 2 najbližšie škôlky ale neúspešne. A ako to funguje s prihláškami? Normálne sa dáva počas roka?
@eva233 mne bolo povedané, že prihlášku mám dať teraz v máji s tým že tam uvediem nástup cca od decembra. Lebo keď mi konci RD vo februári a budem musieť nastúpiť do práce, tak by som ju chcela dať do škôlky v predstihu. Zo začiatku aspoň na pár hodín a postupne to predlžovať
Ja som sa pýtala na Hajiku, lebo tiež bude mať syn až v marci 3 roky. Mne povedali to isté, že teraz nemám ani dávať, že môžem potom doodatocne dať prihlášku ..tak sama som zvedavá och
@d_majka presne, úplne ma riaditeľka odbila, že sa nemusím ani námahat a zbytočne budem chodiť ku lekárke po potvrdenie 🙄
@d_majka a kam ideš skúsiť dávať prihlášky?
Nejdem dávať inam. Počkám aká bude situácia v septembri a uvidím či sa bude dať dohodnúť od januára alebo aspoň od marca keď bude mať 3. Má byť nová riaditeľka vraj od septembra tak možno bude v tomto ústretovejšia a prijme aj počas roka
A ešte teda som zabudla že už tam chodí starší syn a aj tak povedala že tohto druhého nezoberú keďže v septembri bude mať len 2 a pol roka :/
v budatine mavali menej deti, ci aj teraz, neviem....
Také malé dieťa jasle.
@kapurka270 lenže tie sú finančne dosť náročné kým som na RD
Žilina býva plná, ale obvolaj škôlky v mestských častiach - Budatín, Považský Chlmec, Zástranie... Tam často zoberú aj dieťa mimo obvod, dokonca aj mladšie deti, keď sú odplienkované. Pred dvomi rokmi suseda takto vozila dieťa z centra do Zástrania.
Borodáča 6, elokované pracovisko Hollého 66.. rovnaká situácia, akurát tento rok. Nástup od januára bez problémov 👍
Dcéra je februárová (2025) bude mať až 3 roky. Dávala som viac prihlášok do ZA a zobrali mi ju do Zádubnia. Inak so školkami čistá katastrofa. Ale mala som úžasné recenzie na túto škôlku od známych plus prostredie krásne. Je to síce trošičku mimo moju cestu ale nič hrozne - niektoré maminky mávajú aj horšie 😊
Ahoj, neviem odkiaľ si ale my prijímame detičky aj počas roka. MŠ Zádubnie