MŠ Čajakova a MŠ Puškinova

ivusha1
14. jan 2023

Ahojte je tu niekto koho dieťa chodí do jednej z týchto dvoch škôlok? (Puškinova alebo Čajakova) Chcela by som nejaké skúsenosti vedieť, keďže sa neviem rozhodnúť do ktorej mám dať syna. Prístup učiteliek a tak všeobecne. Vopred ďakujem.

zuzanama
15. jan 2023

najdoležitejšie pri výbere školky je ako si dieťa sadne s učitelkou.

daffodil3007
15. jan 2023

@ivusha1 ahoj, dcéra chodí na Čajakovu a teda výborne, ona tie učiteľky úplne zbožňuje 💞 a toľko sa tam toho naučia, ale majú veľmi veľa záujemcov. Komunikácia so škôlkou, učiteľkami výborná 😊

ivusha1
autor
25. jan 2023

@daffodil3007 super to rada počujem a ešte sa ta chcem spýtať, mavate aj besiedky alebo take veci? Že môžu aj rodičia prísť pozrieť vystúpenie, pripadne karnevaly či mávajú 😊

daffodil3007
25. jan 2023

@ivusha1 bola besiedka pre starých rodičov, vianočnú pre rodičov museli zrušiť kvôli vysokej chorobnosti. Ale deti mávajú rôzne divadielka cez týždeň, do knižnice chodia atď 😊 akcií majú teda dosť 😉

ivusha1
autor
25. jan 2023

@daffodil3007 super skúsim dať prihlášku a hádam nám to vyjde, ďakujem pekne za info 😊

terez333
12. dec 2023

Zdravím , tiež riešim tento výber MŠ, chcem sa opýtať @ivusha1 , dali ste nakoniec na Čajakovu ? Ak áno, ste spokojní ?
O puskinovej nemáte nejaké info ?

ivusha1
autor
10. aug 2024

@terez333 zrejme už odpovedám neskoro, moc často tu nechodím, ale syn šiel nakoniec na Puškinovu a som veľmi spokojná, pani učiteľky, program pre deti, besiedky všetko je super 🙂