Možnosti zábavy v Žiline

martyska321
30. okt 2024

Ahojte kamoši, asi pred mesiacom som sa prisťahovala do Žiliny kvôli práci. Som mladý 20-ročný človek, ktorý je veľmi spoločenský a ma rad spoločnosť. Inými slovami som extrovert a potrebujem sa socializovat. Hlavne po práci keď by som rada pri prechádzke alebo kave prebrala svoj deň, nejaké klebety a podobne. Počas víkendov by som rada vypadla von, na pivo, na drink. Moji kolegovi sú všetko už vydate mamičky/zenati oteckovia 40+ ktorí nemajú čas ani potrebu chodiť po kávickach (alebo v horšom prípade sú to workoholici, ktorí sa ani počas obednej prestávky neustále bavia o práci! Milujem! :D). Kazdopadne, nikoho iného tu nepoznam a všetci moji kamaráti ostali v mojom predošlom meste ktoré je dosť ďaleko. Chcela by som spoznať nových ľudí, nájsť si partie alebo niekoho len tak na pokec po robote v mojom veku alebo kľudne aj starších kamosov, pokiaľ si budeme rozumieť, pretože som bola zvyknutá na to, že buď robim s kamarátmi, s ktorými neskôr po práci ideme von, alebo bývame blízko a niečo cez voľný čas vymyslíme spoločne. Lenže takto v novom meste sa cítim stratena…

Mate nejaké tipy kde sa ľudia stretávajú/nejake skupiny alebo udalosti/vseobecne tipy? Budem vďačná za akýkoľvek nápad. Skúšala som už na fb pozerať udalosti ale žiadna mi neprišla sympatická :/

hiro
30. okt 2024

Na siedmom schode 😁

tina1549
31. okt 2024

@hiro no toto je teda "veľmi" vhodné miesto pre mladú 20 ročnú babu

janinque
31. okt 2024

Prihlás sa na nejaké skupinové cvičenie, tam spoznáš mnoho ľudí.
Prípadne odporúčam Stanica Žilina - bývajú tam rôzne koncerty, workshopy, prednášky...
Závisí na tom, aké máš záujmy. Pozri si turistické skupiny, tancovanie, v Smere bývajú kvízy a koncerty, prípadne na FB skupiny ako Parťáčka na výlet, kávu, dovolenku, wellness.

martyska321
autor
31. okt 2024

@janinque asi skúsim nejaké cvičenie, to vždy dobre padne a popozeram aj skupiny na fb. Stanica Žilina som tiež pozerala ale tie worshopy idú úplne mimo moje záujmy. Diky

6mia6
2. nov 2024

Veľa mladých ľudí, partií chodí do beervany hrajú tam hry a sedia pri pive. Skôr by som hľadala podľa tvojich záujmov. Lebo neviem ako sa dá infiltrovať do partie, ktorá už je utvorená.