Ahojte kamoši, asi pred mesiacom som sa prisťahovala do Žiliny kvôli práci. Som mladý 20-ročný človek, ktorý je veľmi spoločenský a ma rad spoločnosť. Inými slovami som extrovert a potrebujem sa socializovat. Hlavne po práci keď by som rada pri prechádzke alebo kave prebrala svoj deň, nejaké klebety a podobne. Počas víkendov by som rada vypadla von, na pivo, na drink. Moji kolegovi sú všetko už vydate mamičky/zenati oteckovia 40+ ktorí nemajú čas ani potrebu chodiť po kávickach (alebo v horšom prípade sú to workoholici, ktorí sa ani počas obednej prestávky neustále bavia o práci! Milujem! :D). Kazdopadne, nikoho iného tu nepoznam a všetci moji kamaráti ostali v mojom predošlom meste ktoré je dosť ďaleko. Chcela by som spoznať nových ľudí, nájsť si partie alebo niekoho len tak na pokec po robote v mojom veku alebo kľudne aj starších kamosov, pokiaľ si budeme rozumieť, pretože som bola zvyknutá na to, že buď robim s kamarátmi, s ktorými neskôr po práci ideme von, alebo bývame blízko a niečo cez voľný čas vymyslíme spoločne. Lenže takto v novom meste sa cítim stratena…
Mate nejaké tipy kde sa ľudia stretávajú/nejake skupiny alebo udalosti/vseobecne tipy? Budem vďačná za akýkoľvek nápad. Skúšala som už na fb pozerať udalosti ale žiadna mi neprišla sympatická :/
Prihlás sa na nejaké skupinové cvičenie, tam spoznáš mnoho ľudí.
Prípadne odporúčam Stanica Žilina - bývajú tam rôzne koncerty, workshopy, prednášky...
Závisí na tom, aké máš záujmy. Pozri si turistické skupiny, tancovanie, v Smere bývajú kvízy a koncerty, prípadne na FB skupiny ako Parťáčka na výlet, kávu, dovolenku, wellness.
@janinque asi skúsim nejaké cvičenie, to vždy dobre padne a popozeram aj skupiny na fb. Stanica Žilina som tiež pozerala ale tie worshopy idú úplne mimo moje záujmy. Diky
Veľa mladých ľudí, partií chodí do beervany hrajú tam hry a sedia pri pive. Skôr by som hľadala podľa tvojich záujmov. Lebo neviem ako sa dá infiltrovať do partie, ktorá už je utvorená.
Na siedmom schode 😁