Miesto na svadbu - Žilina, Ružomberok a okolie

beruska_bery
25. jan 2022

Vedeli by ste mi odporučiť pekné miesto na svadbu v okolí Rajeckej doliny, Žiliny, Ružomberku, resp. Niekde po ceste? Kapacita cca 80 ľudí, niečo pekné štýlové, nic extrémne luxusné, skôr niečo, čo má atmosféru 🙂

bolarazjedna
26. jan 2022

Pri Ruzomberku: Mne napadol Penzión pod Sidorovom. Mile, útulné, štýlové, pre 80 ľudí super, no samozrejme neviem, či je to tvoj vkus.
Alebo v Liskovej je teraz úplne čerstvo nový, krásny kultúrny dom s krásnou sálou - kazdý to veľmi chváli, ja som tam osobne nebola.
Majú krásnu sálu aj na Škutovkách s okrúhlymi stolmi.

beruska_bery
autor
26. jan 2022

@deti95060810 to vyzerá nádherne a presne na pol ceste medzi oboma rodinami, ďakujem za tip, cez víkend pôjdeme pozrieť 🙂

beruska_bery
autor
26. jan 2022

@bolarazjedna ďakujem krásne za tip, sidorovo vyzerá krásne medzi horami (stále sa pohrávam s myšlienkou aj v Hrabové 🙂, podobne, čo sa týka prostredia), pôjdeme cez víkend pozrieť 🙂 Na skutovkach vyzerá tiež krásne, ale to je už trošku ďalej

bolarazjedna
26. jan 2022

@beruska_bery v Hrabove je tiež veľmi pekne a krásne prostredie. My sme mali 130 hostí, takže tam by sme sa nezmestili, ani pod Sidorovom, ale v Hrabove sme mali ubytovaných niektorých hostí.