Materská škola Jarná v Žiline

alexis144
23. jún 2021

Ahoj mamičky naša mala nastupuje v septembri do škôlky na Jarnej. Počula som same chceli ale že teraz poslednú dobu samé sťažnosti. Ake máte skúsenosti? Ďakujem veľmi pekne za info.

vanilia85
23. jún 2021

@alexis144 sťažnosti a kôli čomu konkrétne?? Je to jedna z top škôlok v ZA

alexis144
autor
23. jún 2021

@vanilia85 vraj na učiteľky. To mi jedna mamička dnes hovorila že počula. Ale ja som chcela radšej názor od konkrétnej mamičky, ktorá tam má deti. Ďakujem za pozitívnu informáciu

gejbrel
1. júl 2021

@alexis144 my sme mali problem s pani ucitelkou darinkou.. Po troch tyzdnoch mi chceli syna vylucit, lebo sa nevedel sam obliect 😀 psycholog a kadejake vysetrenia nam nakazali ale vysrali sme sa nato a neriesili. my ako rodicia sme zacali viacej spolupracovat a ptm uz bolo dobre...

alexis144
autor
1. júl 2021

@gejbrel to vážne? Pretože naša mala ma problém si obliecť tričko. Ma problém si druhú rucicku už prevliecť cez rukáv. Veď na začiatku by im mali ešte pomôcť. Hrozné.

gejbrel
1. júl 2021

@alexis144 na hliny 7 treba vediet u niektorych a shakespeare :D ci jak sa to pise :D zato v predskolskej by som ucitelky na rukach nosila

gejbrel
1. júl 2021

@alexis144 musi ist proste samostatne,, cikat kakat, obliekat obuvat...

alexis144
autor
1. júl 2021

@gejbrel v niektorých škôlkach sú učiteľky benevolentnejšie. Čo som počula aj od kamarátok. A ako je to prosím s kakanim. Pomôžu aspoň utriet ritku či aj to musí vedieť na 100% lebo predsa len 3 ročne toto asi nievie žiadne dieťa.

gejbrel
1. júl 2021

@alexis144 utruuu ritulu… aj sprchovala, keď vol nejaký väčší problém

monymony1
16. júl 2023

@alexis144 rada by som ozivila temu ak suctu nejalw aktualne info ako ste s touto skolkou spokojne?