Ahojte, pristahovali sme sa do Ziliny a zatial sa mi nepodarilo zoznamit sa so ziadnou mamickou tak, aby sa z nas stali kamaratky. A verte, ze obcas mi je tu smutno, ked som s malou vonku a bolo by fajn, keby sme sa mali s kym porozpravat. Rozhodla som sa, ze to skusim takto cez MK. Tak ak je tu nejaka mamicka, ktorej tiez chyba kamaratka, skusme to zmenit🙂
Dobrý den, môžte mi niekto poradiť, alebo dať rovno kontakt na predpôrodne cvičenie....v nemocnici na spanyolovej je uz plno...a nič ine nemôzem najst...dakujem 🙂
ahoj, ja jsem tez mamicka ze Ziliny, mam 5 mesicneho chlapceka, keby si chcela, mohli bysme sa sejit, pokud si teda jeste nenasla nejaku mamicku a stale to plati. petra
ahoj, budem rada, kdyz bysme sa stretli. jak ti to nebude vadit, dohodli bysme sa cez mail, ok? napis mi na pet.heidrich@gmail.com a domluvime sa, beres?
Ahojte, ja som tiez z Vlciniec, zo Zvolenskej, kocikujem zatial sama a mam 2 a pol mesacnu dcerku. Dajte vediet ak este hladate niekoho na spolocne kocikovanie a debaty pocas prechadzok 🙂
ahojte kocky,aj my sa stahujeme do ZA vlcince,chcela by som sa opytat ci je tam niekde blizko nejake detske ihrisko,alebo park?stahujeme sa z rodinneho domu,kde sme s detmi mohli byt stale vonku na dvore...
@wandeirra ahojky, ja som z Vlciniec III, byvame blizko expres Tesca a Ty?
jedina nevyhoda u nas s malou je ze ma momentalne 5 mesiacikov a zacina sediet, teda sa mi hneva vo vanickovom kociku a najnovsie v nom nevydrzi ani polhodinove kocikovanie bez placu, ak chces, mozeme pokecat aj po mailiku 🙂 Rada sa podelim o mamickovske starosti a radosti 🙂
no veru veselo 🙂 dufam,ze nasi susedia to nejako s nami preziju 🙂 tak tebe uz 4r. aj trosku pomoze,ci aj ziarli trosku? Stahujeme sa z oravy
Ja som tu tiez sama ako palec, tak rada spoznam partacku na kocikovanie 🙂
Ahojte, je tu niekto kto ma cca 2,5 rocneho drobca a je v Ziline sam ako ja?
ahoj, ano🙂
@natalia2011 Ahoj. Ja mam dvoch chalanov, mensi mal v july 2r. a hoci som sa pristahovala pred cca 3 rokmi, nenasla som si kamosku len co sa obcas stretnem s nejakymi maminami v centre a pod. ale inak sa nestretavame a mne obcas chyba nejaka kamoska, ktorej by som mohla napr. zavolat a ist von s malymi ci pripadne aj bez nich. Priznam sa, ze nie som moc ukecany clovek a mam rada aj samotu, ale po 5 rokoch na materskej je tej samoty niekedy az prilis a ja mam chut ist niekedy s detmi aj bez nich....mozno potrebujem nejaku ukecanu babu najst lebo dve tiche to by asi bola nuda🙂 ...priatel je sice zilincan, ale jeho kamosi su bud slobodni a bez deti resp. mimo SR takza sa takmer s nikym nestretavame a ja si pripadam niekedy strasne izolovana, no asi nedokazem len na na ihrisku nadvazovat vztahy a budovat ich ..nie je to take lahke...tak ak mas stale zaujem a hladas kamosku, ozvi sa ;o) Inak mam 36 a niesom posadnuta nakupovanim, je to pre mna skor nutnost a som uprimna, mozno niekedy az prilis...;o)
a byvam pri Carrefoure🙂
Ahojte maminy. Nenajde sa ziadna kamoska pre mna ? A ak ma synov okolo 2 a 5 rokov tak to by bolo super ;)
prosí vás, poraďte mi dobrú alergologičku u Vás v žiline. u nás v pb odišla do dôchodku a náhradu nemajú.. tak musíme si hľadať a mám dvojčatá fakt dosť choré.. a bojím sa ísť len tak na skúšku k niekomu , ďakujem za pochopenie..
AHOJ nooo....keby som tu mnebola.....ale mozes aj sem.ja som sa traz mprestahovala do za a zatial mtu mnikoho nepoznam...
@pjana ahoj ja som.na materskej s mesacnym.synkom.Mozeme chodit kocikovat
@pjana https://www.modrykonik.sk/forum/volne-diskusie/su-tu-nejake-mamicky-z-vlciniec/